REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne kartą viena seksualiausių šalies moterų pavadinta Aistė Paškevičiūtė prisipažįsta mėgstanti laisvą laiką leisti parduotuvėse, tačiau pinigų drabužiams pagailinti ir itin brangiems apdarams piniginės neatverianti.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgiausiai spintoje užsibuvęs drabužis.

Nesu linkusi kaupti drabužių. Jei kuris atsibosta ar susidėvi, vežu juos pas mamą. Kas kartą apsilankiusi peržiūriu, gal ką vertėtų ištraukti ir vėl dėvėti, tačiau mados ratas dar nespėjo apsisukti – vis kaupiu tą kolekciją ateičiai.

REKLAMA

Mamos palikimas.

Mielai avėčiau mamos batus, tačiau jie susidėvėję... Užtat beveik visos mano vakarinės rankinės – mamos palikimas. Nešioju ir diržus, įvairius aksesuarus – jos spintoje galima atrasti originalių dalykėlių!

A. Paškevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio)A. Paškevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio)

Talismanai.

Netikiu, kad kokia raudona palaidinė gali atnešti sėkmę. Žmogus kuria nuotaiką drabužiais. Ir aš linkusi pasiduoti momentinei nuotaikai, kuomet ieškau apdarų dienai. Žinoma, galima pradėti įtikėti drabužių ar papuošalų galia, gal kai kurie suteikia pasitikėjimo savimi, tačiau gal geriau patikėti pačiu savimi?

REKLAMA
REKLAMA

Aukštakulniai ar žemakulniai?

Kokio aukštumo kulniukais aviu, priklauso nuo to, kiek daug tądien privalėsiu nužingsniuoti. Žinoma, man pačiai kur kas elegantiškesnė aukštakulniais pasipuošusi moteris, tačiau, sutikime, tai nėra itin patogu.

Esu sukaupusi didžiulę batų kolekciją. Tai mano silpnybė, kuriai nesugebu atsispirti... Kas sezoną įsigiju bent tris poras batų, o kadangi nespėju jų sudėvėti, taip ir kaupiasi sparčiais tempais batų dėžėje.

A. Paškevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)A. Paškevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Sijonas ar kelnės.

Su kelnėmis jaučiuosi kur kas patogiau. Tačiau nemanau esanti mažiau elegantiška! Svarbu ne vienas drabužis, o visa aprangos eilutė. Pasipuošusi kelnėmis, jei jos tinkamai parinktos, suderintos su kitomis aprangos detalėmis, sugebėsi nenusileisti ir elegantiškai damai su suknele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kailis ir oda.

Žinoma, būtų madinga atsakyti, kad nei kailinių, nei odinių drabužių, gailėdama gyvūnų, nenešioju, tačiau sumeluočiau. Visų pirma, renkuosi daiktą ne dėl to, kad jis kailinis ar iš odos, o kreipiu dėmesį į kokybę, išvaizdą. Jei noriu kailinės kepurės, tokią ir įsigysiu, nes joks dirbtinis pluoštas nešildys ir neatrodys taip tikroviškai.

A. Paškevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)A. Paškevičiūtė (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)

Metų pirkinys.

Neperku itin brangių drabužių, šiems skiriu santykinai mažas sumas. Tad ir tų drabužėlių per metus atsiranda daugiau nei keli.

REKLAMA

Patinka vaikščioti po parduotuves, vartyti mados žurnalus – juk esu moteris. Ir pačiai kur kas maloniau bandyti derinti tinkamą aprangos ansamblį, užuot ieškojus konkretaus apdaro.

Negailiu pinigų.

Nors drabužius įsigiju pakankamai dažnai, kaskart pinigų jiems gailiu. Tai jokia ne investicija, o tiesiog švaistymas. Drabužiai sensta, mados keičiasi, medžiaga susinešioja. Nesureikšminu išvaizdos ar etikečių, svarbiau, kaip žmogus moka derinti tai, ką turi spintoje. Tuo principu vadovaujuosi ir pati.

I. Stumbrienė: net ir auginant vaikus, galima stulbinti elegancija

V. Tarasovienei vyras – geriausias stiliaus patarėjas

R. Mikailionytės spintoje – vyriški drabužiai ir močiutės palikimas

G. Ryškuvienė: magiją kuria ne drabužiai, o žmonės

K. Krysko: neturiu kantrybės vaikščioti po parduotuves

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų