REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistų Vidmanto Babrausko ir Giedriaus Krušnausko straipsnis „A. Kubilius – slaugos ligoninėje“. Reitingų čempionė prezidentė Dalia Grybauskaitė gali jaustis esanti opozicijoje su visuomene, kuri nenori premjero vietoje matyti Andriaus Kubiliaus, bet šalies vadovė vis tiek jį tempia už ausų.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Susitepusių architektų gynėjai šaukiasi A. Zuoko“. Teisiamųjų suole atsidūrę žinomi sostinės projektuotojai įtariami plataus masto afera. Viena brangiausiai apmokama Vilniaus architektė Irena Kliobavičiūtė praėjusią savaitę Vilniaus pirmosios apylinkės teisme sėdo į kaltinamųjų suolą. Bendrovės „Senojo miesto architektai“ projektų vadovė kaltinama nusikalstamos grupuotės, klastojusios dokumentus projektuojant bendrovės TEO LT administracinį pastatą Vilniuje, Lvovo gatvėje, organizavimu ir vadovavimu jai.

REKLAMA

Rubrika „Savaitės interviu“ šį kartą kalbina Arną Klevečką. Lietuvos žiniasklaidos kritika valdžiai yra tiek pat veiksminga, kiek benamio šuns amsėjimas, tvirtina televizijos laidos „Sąmokslo teorija“ vedėjas. Pokalbis su juo – straipsnyje „Žiniasklaida loja, karavanas eina“.

Nuo rudens prasidėjusiai maisto produktų kainų pasiutpolkei susigriebta ieškoti priešnuodžių. Rubrikoje „Pinigų skonis“ skaitykite žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnį „Kova su skurdu“. Smarkiai brangstant maistui susirūpinta, kaip nuo to apsaugoti vargingiausiai gyvenančius žmones. Bet ar tai tikrai pavyks?

REKLAMA
REKLAMA

Astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė teigia, kad ateitį nori žinoti tik patys drąsiausi. Anot jos, kiekvieno gyvenime yra kančios, tačiau žmogus ir gimsta tam, kad tobulėtų. Plačiau apie tai skaitykite rubrikoje „Spindintis gyvenimas“, žurnalistės Vaivos Smilgiūtės interviu su būrėja „V. Budraitytė: burtis drįsta ne kiekvienas“.

„Automanija“ šį kartą pristato AUDI A3 versiją RS3. Greitas, saugus ir suteikiantis daug džiaugsmo. Tokia Kanadoje apsilankiusiems žurnalo „Autocar“ ekspertams pasirodė greičiausia AUDI A3 versija RS3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“.

Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujaus o savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų