REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Selas prabilo! Balandžio mėnesio žurnalo „Gala“ numeryje – absoliučiai kitoks Egidijus Dragūnas! Ekskliuzyvinis interviu žurnalui „Gala“ apie nepažintąją Selo pusę bei apie naujausią jo aistrą. Vyriškumo ir brandumo rezultatas? Ar dar vienas kelias į save?

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje įžūliai audrinantis rekordiškas gerbėjų minias, per interviu jis nepaprastai nuoširdus, mandagus ir net galantiškas. Galbūt tokie gyvenimiški kontrastai, tas netikėtumo efektas ir kuria tą magišką trauką, leidžiančią šią masiško piratavimo laikais sėkmingai pardavinėti „materialius“ albumus, o užsukus į socialinį tinklą, per kelias dienas pasiekti daugeliui metų metus neįkandamą penkių tūkstančių virtualių draugų limitą?

REKLAMA

Objektyvios tiesos paprasčiausiai nėra – kiekvienas matome pasaulį ir save jame savaip. Kiekvienas mato mus per asmeninės patirties suformuotos pasaulėžiūros prizmę. O suvokti, kaip yra iš tiesų – vargu ar įmanoma. Gal būtent todėl aktorė Aurelija Tamulytė sąmoningai skendi svajonėse: „kuo arčiau žemės esu, tuo nelaimingesnė jaučiuosi. Prašau, meluokite man...“.

Galbūt todėl tokios skirtingos dviejų Vytautų – tėvo ir sūnaus Rumšų – patriotiškumo ir Lietuvos sampratos. Galbūt todėl ir ką tik pasibaigusi jau vienuoliktoji „Mados infekcija“ kasmet sutraukia gausų būrį dizainerių ir mados gerbėjų. Tegu mes, lietuviai, ir nediktuojame pasauliui mados, tegu ir atsiliekame nuo jos bent keleriais metais, tačiau juk kaip gražu stebėti realizuotas jaunų kūrybingų žmonių svajones. Saviraiškos vaisius – pramoninius, konceptualius, avangardinius, tačiau kurtus su meile, įdedant krislelį savo sielos. Ir kiekvieno žiūrovo, žurnalisto ir mados kritiko interpretuojamus kitaip...

REKLAMA
REKLAMA

„Mis Lietuva“ Daiva Anužytė-Kasiulaitienė žurnalui atskleidžia, norinti tikėti, kad pasaulį geresnį daro grožis. Ir beje, grožis, matyt, duoda dividendų. Jau netrukus Daiva ves televizijos laidą – kaip tik tokią, kur žmonės dėl grožio ryžtasi gultis po peiliu.

Kaip visuomet „Gala“ prasklaido ir tolimojo Holivudo ūkus. Žurnalas atskleidžia Holivudo idealiosios porelės Brangelinos požiūrį į šeimą, vaikus ir tarpusavio ryšį. Pasakoja apie naujausius žvaigždžių gyvenimų posūkius: kaip amžina aktorės Jessicos Biel meilė Justinui Timberlake'ui sudužo į nenugalimą jo meilę motinai, kaip seksualioji pupytė Scarlett Johansson susirūpino giliais ir dvasingais dalykais ir kitų įdomių istorijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grožio ir stiliaus puslapiai skaitytojui primins neseniai praūžusio savaitgalio su mada nuotaikas – naršėme po „Mados infekciją“ ir fiksavome geriausius kadrus. Savo pavasarinį stilių apmąstyti privers aštrus ir kartais negailestingas ekspertės Irinos Mataru žvilgsnis į Lietuvos vakarėlių svečius – tiesūs ir profesionalūs patarimai bei kritika tiesiai iš Milano – mados ir stiliaus sostinės. Šįkart akiratyje – dizainerių E.Rainio ir L.Larionovos kolekcijų pristatymo svečiai.

Bet tai – toli gražu ne viskas. Mėnesio horoskopas – astrologinė prognozė dvylikai Zodiako ženklų, kryžiažodis, žvaigždžių desertas, stilingo gurmano pasirinkimai ir duoklė grožio pasauliui – karščiausios naujienos, aktualiausi patarimai ir priemonės, kurias tiesiog privalote išbandyti, jeigu siekiate grožio, sveikatos ir vidinės harmonijos.

Visa tai ir dar daugiau – balandžio mėnesio „Gala“ numeryje!

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų