REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tailandietei Malee Duangdee – vos 19 metų, o jos ūgis siekia 2 metrus ir 8 centimetrus ir ji vis dar auga.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu 130 kilogramų sverianti M. Duangdee anksti suvokė, kad yra kitokia – jau būdama 9 metų mergaitė savo ūgiu gerokai lenkė bendraamžius. Malee mama nuvedė dukrą pas gydytojus, kad įsitikintų, ar nėra rimtų sveikatos sutrikimų. Medikai mergaitės galvoje aptiko auglį, spaudžiantį nervą – būtent  dėl to sutriko hormonų pusiausvyra ir kūnas nevaldomai augo. Iki šiol kas pusę metų Malee leidžiami vaistai, stabdantys augimą.

REKLAMA

Merginos motina teigė, kad vaistai yra veiksmingi, tačiau labai brangūs, todėl mergina reguliariai vartoti jų negali, be to, nuo jų sparčiai susilpnėja aukštaūgės regėjimas.

Mergina atskleidė, kad iš jos nuolat tyčiojosi bendraamžiai, dėl to ji vengė lankyti mokyklą. „Dabar aš jau susitaikiau su tuo, kad visada iš aplinkinių išsiskirsiu savo ūgiu. Nieko pakeisti negaliu, todėl gyvenu toliau. Kai baigiau mokyklą tikrai jaučiuosi daug geriau, nes kasdien sulaukdavau bendramokslių patyčių. Tik mokytojai stengėsi man padėti, už tai jiems esu dėkinga“, – pasakojo Malee.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina prisipažino, kad beveik visą laiką praleidžia namuose, padeda tėvams prižiūrėti mažąją sesutę ir gamina maistą, tačiau pasvajoja ir apie kitokį gyvenimą. „Norėčiau būti tokia, kaip visi 19-mečiai, norėčiau studijuoti, linksmintis, kurti savo gyvenimą. Nesu turėjusi vaikino ir manau, kad niekada neištekėsiu“, – kalbėjo aukščiausia mergina.

M. Duangdee įrašyta į Gineso rekordų knygą – prieš tai aukščiausios pasaulio paauglės titulas priklausė 206 cm ūgio brazilei Elisany Silva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų