REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžioje žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad muzikantų vadybininkė Aida Žiliūtė apgaudinėja vieną iš savo globojamų jaunųjų atlikėjų. Dainininkei Indrayai ji, neva, negrąžinusi 30 tūkst. litų, kuriuos mergina laimėjo viename iš muzikos talentų šou.

REKLAMA
REKLAMA

Maždaug prieš trejus metus vykusiame muzikiniame šou „Žvaigždžių vartai“ dalyvavusi Indraya laimėjo Viktoro Uspaskicho įsteigtą specialų simpatijų prizą, kurio fondas – 30 tūkst. litų, skirtų pirmojo albumo įrašymui ir leidybai. Merginos koncertine veikla ir dainų įrašais rūpinosi tuo metu neoficialia jos vadybininke buvusi A. Žiliūtė, jai mergina ir patikėjo gautus finansus, skelbė delfi.lt.

REKLAMA

A. Žiliūtė suorganizavo pirmosios Indraya dainos „Tobula“ su Alanu Chošnau įrašymą, tačiau čia visi darbai ir sustojo. Jaunosios atlikėjos teigimu, vadybininkė užtikrinusi, kad vyksta derybos su prodiuseriais dėl būsimų įrašų, tačiau reikalai stovėjo vietoje.

Mergina kalbėjo, kad A. Žiliūtė pradėjusi jos vengti, į telefono skambučius neatsakinėjo, o prašoma grąžinti pinigus žadėjo tai padaryti vėliau. Pati vadybininkė komentuoti klausimus apie galimą pinigų pasisavinimą atsisakė, rašė delfi.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus internete pasirodė įrašas, kuriame su nežinomu vyriškiu kalbanti A. Žiliūtė pripažįsta visai nenorėjusi gražinti pinigų dainininkei.

„Tu sąžiningai pasakyk, rankinukams viską išleidai?“, ‒ A. Žiliūtės klausia neįvardintas vyras.

„Ne, ne yra tie pinigai. Aišku, kažkiek jų paleista“, ‒ tikino pašnekovą ji sakydama, kad išlaidas sudaro tik išmokėti avansai.

„Atiduok tu jai tas „babkes“ ir tegu daro, ką nori (...) Atiduosi tuos pinigus ir man atrodo, bus ramiau“, ‒ patarė pašnekovas.

„Šiaip aš nenorėjau taip atiduoti, todėl ir sakiau jai – tu pailsėk, o aš pagalvosiu, ką daryti“, ‒ prisipažįsta A. Žiliūtė.






Aida Ziliute -AS NENORIU JAI ATIDUOTI- by Aidaziuliute

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų