REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žaviosios dainininkės Karinos Krysko ir jos mylimojo Sauliaus Skambino kasdienybėje bręsta milžiniškos permainos:  rudenį jie sulauks šeimos pagausėjimo. Ši prieš pat Velykas žaibo greitumu pasklidusi žinia nustebino pramogų pasaulį ir sukėlė iki šiol dar neregėtą susidomėjimą bei... pasimetimą. Išgirdę apie būsimą Karinos bei Sauliaus tėvystę į dviprasmišką situaciją pateko net artimiausi poros draugai. Kaip reaguoti į internete paskelbtą faktą?  Sveikinti, o gal priimti kaip eilinį pokštą ir nuleisti negirdomis? Juk straipsnį apie K. Krysko nėštumą parašęs žurnalistas iškart prisipažino:  jis viešina pačią didžiausią, tik keliems žmonėms patikėtą scenos žvaigždžių gyvenimo naujieną.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandieną jau akivaizdu: girtis  asmeninio gyvenimo permainomis niekada nemėgusi Karina švenčių dienomis sulaukusi milžiniško dėmesio tikrai neapsidžiaugė.  Vaikelio  gimimui Saulius tikino esąs jau seniausiai pasiruošęs. Dėl būsimųjų atžalų ir namas sutvarkytas,  ir žvaigždžių ugdymo verslas pradėtas. Tačiau dar prieš keletą mėnesių šokėjas guodėsi, kad lemtingojo žingsnio niekaip nesiryžta žengti Karina, kuriai dabar – pats darbų įkarštis ir karjeros pakilimas.

REKLAMA

Pirma vaikelis. Paskui vestuvės. Ar kadaise S. Skambino mums išduoti ateities planai nepasikeitė?  Visi, kurie praėjusią savaitę aptarinėjo  būsimąją Karinos ir Sauliaus tėvystę, pritarė: svarbiausią gyvenimo įvykį apkartino tai, kad šią ypatingą žinią visuomenei pranešė ne  jie patys, o liežuvio nenulaikę judviejų draugai. Ir tai jiems taps puikia pamoka dar labiau saugoti savo privatumą.

„Neišgvoti gyvenimai“ antradienį 20.30 su Rolandu Vilkončiumi LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų