REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų boksininkas Davidas Haye apkaltino ukrainiečius brolius Vitalijų ir Vladimirą Kličko sunkaus svorio kategorijos žlugdymu. Liepos 2 dieną su Vladimiru ringe susikausiantis D. Haye pažadėjo išgelbėti prestižiškiausią profesionalaus bokso kategoriją, rašo „New York Post“.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 26 dieną D. Haye ir Kličko jaunesnysis susitiko specialių pietų Niujorke. Britas pavadino ukrainietį nuobodžiu boksininku ir pridūrė, kad verčiau žiūrės, kaip ant sienos džiūsta dažai, nei kaip video įrašuose boksuojasi Kličko.

REKLAMA

Kličko – nuobodūs

Brito žodžiais, daugelis sirgalių norėtų, kad kas nors nokautuotų Kličko, nes tuomet kovos sunkaus svorio kategorijoje taptų daug įdomesnės. D. Haye pareiškė, kad jis ir bus tas boksininkas, patiesiantis V. Kličko ant žemės.

V. Kličko teigė vis dar abejojantis, ar dvikovos kontraktą pasirašęs D. Haye išdrįs pasirodyti ringe. 2009 metais britas taip pat buvo pasirašęs dvikovos sutartį su Vladimiru, o vėliau su Vitalijumi, tačiau abu kartus ringe taip ir nepasirodė.

REKLAMA
REKLAMA

Dvejus metus laukta superdvikova turėtų vykti liepos 2 dieną Hamburge. Pergalės kaina – trys titulai. Du iš jų – pasaulio čempiono vardas pagal WBO ir IBF versijas priklauso V. Kličko, o vienas – pasaulio čempiono diržas pagal WBA versiją – D. Haye.

Jubiliejinis nokautas?

„Davidas Haye taps mano jubiliejinio 50-ojo nokauto auka“, – viename interviu amerikiečių televizijai žadėjo Daktaro Geležinio Kumščio pravardę turintis Vladimiras. 35 metų ukrainietis per 15 metų profesionaliame ringe laimėjo 55 kovas iš 58. Iš jų 49 kartus pergalę jis pasiekė nokautu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jubiliejinį nokautą savo sirgaliams padovanoti žadantis V. Kličko nusiteikęs rimtai pamokyti britų boksininką D. Haye už šio skandalingus išsišokimus. „Nokautavau 49 boksininkus. D. Haye bus 50-as mano sąraše. Tuo labai džiaugiuosi. Galbūt tai bus didžiausias iššūkis ringe“, – teigė ukrainietis.

„D. Haye pamėgins gelbėtis vaidindamas savo psichologinius ir fizinius žaidimus. Tam esu pasirengęs, nes esu profesionalus sportininkas ir turiu pakankamai patirties, – tęsė jaunesnysis iš brolių Kličko. – Britas – greitas ir daug kovų taip pat laimėjo nokautu. Jo tempo ir smūgio jėgos tikrai nenuvertinsiu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų