REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Google„ pranešė pristačiusi „Android“ OS naudojantiems išmaniesiems telefonams skirtą „Google Talk“ paslaugos versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Ji suteiks galimybę išmaniųjų telefonų savininkams bendrauti ir balso, ir videopokalbių režimu ne tik tarpusavyje, bet ir kompiuteriais dirbančiais „Gmail" pašto vartotojais, įsidiegusiais specialų vaizdo pokalbių priedą.

REKLAMA

Pranešama, kad mobilioji „Google Talk„ versija veiks ir  3G bei 4G mobiliojo ryšio tinkluose, ir „Wi-Fi“ ryšio aprėpties zonose. Norint inicijuoti videoskambutį reikės spustelėti vaizdo kameros piktogramą, esančią dešiniojoje „Google Talk“ programos ekrano pusėje šalia vartotojo vardo, sakoma „Google Mobile Blog“ tinklaraštyje.

Pirmieji galimybę įsidiegti mobiliąją „Google Talk„ versiją gaus išmaniųjų telefonų „Nexus S“ savininkai, sakoma pranešime. Tuo tikslu jie turės atnaujinti savo išmaniojo telefono operacinės sistemos versiją iki „Android 2.3.4“.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau įsidiegti atnaujintą „Google Talk„ galės ir kitų išmaniųjų telefonų, naudojančių „Android 2.3“ ir naujesnes OS versijas, savininkai. Kada ši galimybė bus pasiūlyta plačiajam telefonų su „Android“vartotojų ratui, kol kas neskelbiama.

Šiame vaizdo siužete – mobiliosios „Google Talk" versijos pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų