REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS

REKLAMA

Geras mėnuo tiems, kurie gimė ne pirmomis ženklo dienomis (kovo 26–31 d.). Gimusiesiems balandį gali pasisekti net svajones paversti realybe, mat jiems pavyks teoriją suderinti su praktika. Pirma mėnesio pusė tinkamiausia aktyviai veiklai, darbams pradėti. Tai palankus metas įgyvendinti naujas idėjas, kovoti už pripažinimą, populiarumą. Turite galimybę laimėti konkurencinėje kovoje. Iki 15 d. puikus laikas vadovaujantiems asmenims – pavyks sustiprinti lyderio pozicijas. Antra mėnesio pusė kiek ramesnė, bet gera laimėjimams įtvirtinti, palanki finansiniams klausimams spręsti.

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS

Iki gimtadienio – ne pats geriausias laikas: venkite bendrauti, nesiimkite sunkių darbų, nieko nauja nepradėkite. Pirmą mėnesio pusę bus svarbu baigti tvarkyti reikalus. Po gimtadienio atgausite jėgas, grįš sėkmė – nuo 15 d. jau galima imtis ko nors nauja. Tiesa, tai nėra jūsų lyderystės metas, tad mėnuo bus palankesnis, jei elgsitės pagal geriausias Jaučio ženklo tradicijas – su niekuo nesipyksite, palaikysite gerus santykius. Iki birželio aktyvės slaptos intrigos, atsiras užsimaskavusių priešų. Gegužę geriausia vadovautis evangelišku patarimu: būkite tyri kaip balandžiai ir gudrūs kaip gyvatės.

REKLAMA

DVYNIAI

Keistokas laikas: prieš gimtadienį nebūdingai palankus metas. Kažin ar gerai, kad seksis nuo mėnesio pradžios (nesėkmė sveikai išblaivintų), nes galite pervertinti savo jėgas, galimybes ir dėl to patirti rūpesčių jau trečią dekadą. Pirmą mėnesio pusę tinka įgyvendinti seniai planuotas permainas, diegti naujoves. Antrąją pusę nederėtų rizikuoti tvarkant finansinius reikalus, prarasti saiką flirtuojant. Išeities ieškokite dažniau atsigręždami į praeitį, įsiklausydami į bičiulių patarimus. Ir būtinai griežčiau susiplanuokite mėnesio darbus – turi likti laiko pailsėti, jėgoms atgauti, sveikatai stiprinti.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Aiškiai žinosite, ko norite, būsite kovingi, principingi, todėl pirmą mėnesio pusę per dažnai velsitės į konfliktus su mylimu žmogumi, vadovybe, teisėtvarkos atstovais, ignoruosite visuomenės nuomonę. Pasistenkite nepažeisti įstatymų, nes galite sulaukti nemalonumų – tai bus aktualu 1, 9, 18, 22, 26, 27 d. Mėnuo apgaulingas: nė nepastebėsite, kaip patirsite nuostolių, prarasite partnerius, įtaką. Nerizikuokite garbe, padėtimi, pinigais, turtu. Antra mėnesio pusė bus palanki mokesčių problemoms spręsti, skoloms grąžinti. Nors gegužę turėsite itin daug dalykinių rūpesčių, Amūras nesnaus – galite būti pašauti meilės strėlių 16, 20 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS

Nerasite geresnio laiko nei šis projektams pradėti. Antroje mėnesio pusėje įgausite pagreitį gerindami savo būtį. Šis mėnuo bus geras naujovėms diegti, veiklai plėsti, partneriškiems ryšiams su užsieniečiais. Naudą sugebėsite išpešti iš bet kokios situacijos. Atversite dinamišką ir sėkmingą puslapį savo gyvenime. Tik finansiniuose dalykuose nepraraskite sveiko proto, ypač 1, 2, 9, 20–22, 26, 27 d. Taip pat palankus laikas darbui ieškoti ir sutartims pasirašyti. Su mylimuoju būsite dalykiški ir reiklūs, linkę dėl ambicijų net nutraukti ryšį – tai labiau tikėtina antrą mėnesio pusę. Geras laikas su šeima rengtis persikraustyti į kitą miestą ar šalį.

REKLAMA

MERGELĖ

Visas mėnuo palankus aktyviai veiklai, komandiruotėms – jums pavyks daug pasiekti, įgyvendinti svarbius planus, išplėsti veiklą. Būkite atkaklūs, užsispyrę, orientuokitės į tolimą perspektyvą. Nedėkite vilčių į pažintis, gautus pasiūlymus, ypač iš užsieniečių ar įtakingo asmens 1, 2, 9, 21, 22, 26, 27 d. Tomis dienomis būkite atsargesni tvarkydami finansinius, teisinius reikalus, nesivelkite į avantiūras, ypač su užsienio partneriais. 30, 31 d. tinkamos svarbiems ilgalaikiams susitarimams, perspektyvioms pažintims. Nors veiklos pakaks, jūsų nuotaika bus gana romantiška, todėl šiuo metu tikėtinas romanas. Jis bus gana sėkmingas, jei nebus užmegztas minėtomis nepalankiomis dienomis.

REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Svarbu nepasiduoti emocijoms, nesivelti į intrigas, o kilusias problemas spręsti gražiuoju. Nors dažnai jausitės nesmagiai, nervinsitės dėl kiekvienos nesėkmės, šis mėnuo bus naudingas. Plėskite veiklą, bendradarbiaukite, tik nerizikuokite didele pinigų suma, nepažeiskite įstatymų (ypač 1, 2, 9, 11, 12, 21, 22, 26, 27 d.). Jus palaikys mylimas žmogus, artimieji ir partneriai, žavėsis aplinkiniai – įgysite naujų sąjungininkų. Bus svarbu stiprinti sveikatą bei nervų sistemą nuo pirmų gegužės dienų.

SKORPIONAS

Mokėjimas dirbti, bendrauti, analizuoti savo klaidas, įvertinti partnerius ir priešininkus bus itin svarbūs. Siekite sąjungos, nors ir trumpalaikės. Šį mėnesį išryškės esminiai partnerių ir konkurentų pranašumai bei trūkumai. Pasistenkite užkirsti kelią galimoms intrigoms, su visais palaikykite gerus santykius. Tai nebus sunku, nes aplinkinius lengvai žavėsite. Trečią dekadą daugiau dėmesio skirkite racionaliam darbo bei poilsio režimui, kitaip galite greitai nusialinti, susirgti. Mylimo žmogaus ar sutuoktinio atžvilgiu būkite tolerantiškesni – neįtarinėkite neištikimybe ir nesistenkite jų kontroliuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS

Pirmą dekadą būsite kupini jėgų, iniciatyvos, darbingi, kūrybingi. Seksis tvarkyti dalykinius ir meilės reikalus. Būkite apdairūs 1, 2, 9, 11, 12 d. – tikėtini finansiniai ir juridiniai nemalonumai. Nebūkite labai išdidūs: mokėkite pasinaudoti aplinkinių, ypač artimųjų dėmesiu, patarimais, pagalba, idėjomis, kad pasiektumėte tikslą ir neapsiriktumėte rinkdamiesi gyvenimo draugą – vieniši Šauliai šį mėnesį dažniau susimąstys apie santuoką. Gegužę verta labiau remtis kitais, kukliau vertinti savo sugebėjimus, sąžiningai vykdyti  įsipareigojimus – aplinkiniai antrą mėnesio pusę jūsų atžvilgiu bus gana kritiški. Trečią dekadą gali išryškėti naujų partnerių, pagalbininkų tarp jus supančių žmonių ar šeimos narių.

REKLAMA

OŽIARAGIS

Iš esmės sėkmingas mėnuo, tačiau ne tiek ir ne taip, kaip norėtumėte. Tik antrą gegužės pusę sulauksite pripažinimo, populiarumo. Mėnesio pradžioje netrūks smulkių, bet nemalonių nesklandumų, ypač susijusių su finansais ir plėtojant santykius su mylimu žmogumi. Patartina mažiau rodyti iniciatyvą, nedemonstruoti ambicijų – aplinkybės privers laikinai sumažinti išlaidas, apriboti išpūstus, nerealius planus. Mažiau žadėkite, atsargiau įsipareigokite 1, 2, 9, 11–13, 17, 21, 22, 26, 27 d. Venkite konfliktų darbe ir namie, būkite kuklesni – kam jums intrigos ir pavyduoliai? Mėnesio gale galite rimtai nukentėti dėl neapgalvotų išlaidų, pažadų ir kitokių lengvabūdiškų dalykų.

REKLAMA

VANDENIS

Pakvips naujais vėjais ir turėsite pasirinkti, kas jūsų gyvenime svarbu. Šį mėnesį vadovaukitės devizu: „Mažiau kalbų, daugiau darbų“. Reikalai klostysis geriau nei tikitės, ir mėnesiui baigiantis pasieksite šaunių rezultatų. Laikas sutvarkyti bendradarbiavimo nesklandumus, galbūt dėl to teks išvykti į komandiruotę, kuri bus sėkminga. Pasinaudokite pažintimis, kurios teigiamai veiks jūsų darbą. Taip pat nauji pažįstamieji leis jums išspręsti senąsias problemas, tad nepraleiskite naudingų ryšių. Antrąją mėnesio pusę palanku spręsti problemas dėl nekilnojamojo turto. Dabar neverta pradėti nieko naujo, veltis į meilės avantiūras, imtis rizikingų reikalų, didelių sandorių – tai nepasiteisins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŽUVYS

Mėnuo bus sėkmingas, jei per daug neužsimosite, mažiau žadėsite: pasiruoškite nenumatytoms kliūtims, finansiniams, juridiniams nesklandumams. Šios problemos ims sklaidytis mėnesio viduryje: tai bus sėkmingas metas ir tvarkant reikalus, ir asmeniniame gyvenime – pagaliau gausite, ko tiek ilgai troškote. Mėnesiui baigiantis vis dažniau pamanysite: „Namai – pragarai...“ Tik neskubėkite iš jų bėgti, nors vilios naujos perspektyvos svetur – juk žinote, kaip baigiasi ši patarlė? Kad ir kas nutiktų, geriausiai jausitės namie, palaikomi artimųjų. O keliones ar komandiruotes geriau planuoti nedideles. Sprendžiant reikalus, nereikėtų forsuoti situacijos – dabartiniai jūsų planai ir norai kiek perdėti, vargu ar juos visus pavyks įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų