REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daug sykių išduota, paniekinta ir pažeminta. Dėl svetimos, jaunesnės. Dėl tos, kuri žino harmoningo, turiningo ir turtingo gyvenimo receptą. Kristiną Brazauskienę žinia apie buvusios vyro žmonos Julijos mirtį pasiekė jai dienas leidžiant užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu šiltuose ir labai gražiuose kraštuose. Labai patenkinta ir atsigavusi“, ‒ netvers džiaugsmu našlė, dalindamasi kelionės įspūdžiais.

REKLAMA

Ponia Kristina, vos sužinojusi apie buvusio varžovės mirtį, jos dukroms telefonu nusiuntė žinutes. Užuojautą išreikšdama veikiausiai iš pareigos, nesitikėdama jokio atsako ar nuoširdaus pašnekesio su velionės namiškiais.

„Man visą laiką buvo gaila tik Algirdo. Jis su manimi buvo laimingas ir jau tuomet nekentėjo. Jums šito nesuprasti, o pavydėti galite“, ‒ teigs K. Brazauskienė.

Netektis, apie kurią šneka. Į viešumą išplukdžiusi prisiminimus ir sukėlusi naują apkalbų laviną. Ar tiesa, kad Juliją Kristina persekiojo nuolat, dienomis ir naktimis? Ar tiesa, kad nepraėjus ir metams po Prezidento mirties žymioji našlė turi naują gerbėją ir pakeleivį?..

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiausia paslaptis ‒ ne Kristinos draugai, o kaip buvo finansuojama jos buvusi šeima, kaip ji susikrovė turtus. Julija veikiausiai apie tai kai ką žinojo, tačiau nebuvo linkusi viešai kalbėti“, ‒ tvirtins gydytoja Filomena Taunytė.

Paslaptys, didesnės ar mažesnės...Paslaptys, kurias slapčiausiame užkaboryje veikiausiai saugome kiekvienas. Ponia Julija žinojo, ko siekia jos vyro meilužė. Žinojo ir matė savo akimis, tačiau taip ir nesusitaikė iki pat mirties nei su paliktosios, nei su pasmerktosios dalia.

Prezidento moterys ‒ antradienį 19.10 laidoje „Abipus sienos“, tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų