REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Coober Pedy, tai nedidelis miestas Australijoje, kurio simbolis yra vienintelis čia augantis medis. Šiame mieste, kuris pasaulyje dar žinomas kaip pasaulinė opalo kasyklų sostinė, vienoje iš tokių kasyklų veikia viešbutis.

REKLAMA
REKLAMA

Coober Pedy  gyventojai ne tik dirba daugiau kaip 70 opalo kasyklų, bet ir gyvena namuose, įrengtuose po žeme, kadangi dykumoje taip lengviau ištverti karštas vasaros, ir šaltas žiemos temperatūras.

REKLAMA

(viajes.net nuotr.)(viajes.net nuotr.)

Įdomiausios pramogos šiame mieste, tai požeminiai muziejai, meno galerijos, parduotuvės, kuriose parduodamas opalas, požeminės bažnyčios ir žinoma, opalo šachtos.

Turistai, kurie savo kailiu nori patirti, ką reiškia gyventi po žeme, gali apsigyventi vieninteliame pasaulyje, požeminiame viešbutyje. Maždaug 6.5 metrų gylyje įrengti 30 kambarių, kuriuose temperatūra svyruoja tarp 20 ir 28 laipsnių. Radeka Downunder Underground Backpackers yra ideali vieta ekskursijoms ir pramogoms.

(viajes.net nuotr.)(viajes.net nuotr.)

Desert Breakaways Tour kelionių agentūra rengia net 4 valandų ekskursiją, kurios metu aplankomos opalo kasyklos, požeminė bažnyčia, miesto kapinės, golfo aikštynas bei Radeka Night Sky Presentation, kur galėsite stebėti nuostabų, žvaigždėmis nusėtą dangų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų