REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje paskelbta daugiau vaizdų iš vietų, kuriose apsilankė paslaptingas vyras, vedinas poniu. Skelbiama, kad vyriškis buvo užsukęs į vienos ligoninės priimamąjį ir aludę, skelbia BBC naujienų tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA

Žinia apie keistą vyrą su poniu pirmiausia buvo pranešta praėjusį šeštadienį, kai Reksemo (Wrexham) miestelio Velse geležinkelio stotyje jis mėgino nusipirkti bilietą sau ir poniui. Dabar skelbiama, kad vyras taip pat lankėsi vienoje miestelio ligoninėje bei aludėje.

REKLAMA

Į pensiją išėjęs 62 metų mokytojas Džordžas Kolis (George Cawley) pasakoja, kad praėjusį penktadienį ruošėsi aludėje papietauti, kai „lyg tarp kitko“ į aludę įžengė vyras, vedinas poniu. Anot liudininko, tai buvo be galo keista ir sukėlė žmonių sujudimą, nors ponis atrodė ramus ir į aplinkinius visai nekreipė dėmesio. Aludės darbuotojai paprašė vyrą – ir ponį – išeiti. Ponis vėliau buvo pastebėtas pririštas prie kitos aludės.

Tą pačią dieną vyriškis su poniu apsilankė vietos ligoninės priimamajame, kur paprašė gydytojo pagydyti jo ponį. „Apsaugininkas vyro mandagiai paprašė išeiti ir jis išėjo kartu su poniu“, – tvirtina ligoninės atstovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų