REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ rudenį TV3 eteryje pradės jau trečiąjį sezoną. Jau skelbta, kad naująjį sezoną ant parketo išvysime Lietuvos dainininką Deivį Norvilą, kuris šoks su pernykščio projekto nugalėtoja šokėja Katerina Voropaj. Rudenį ant projekto parketo suksis ir viena didžiausių šiuo metu popžvaigždžių Latvijoje Lauris Reinikis su lietuviško kraujo turinčia profesionalia šokėja ir trenere iš Latvijos Aleksandra Kurusova. Praėjusią savaitę „Šok su manimi“ dalyvių sąrašą papildė dar dvi Lietuvos garsenybės – dainininkė Vaida Genytė ir vienas profesionaliausių ir garsiausių šokėjų Lietuvoje Saulius Skambinas.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus prie šios šešeriukės prisijungs ir „Mis Lietuva 1996“ ir TV3 vasaros projekto „Didieji pokyčiai“ vedėja Daiva Anužyte-Kasiulaitiene. Dėl svajonės dalyvauti populiariajame projekte „Šok su manimi“ ji pasiryžo rekonstrukcinei kelio raiščio operacijai.

REKLAMA

Dar prieš septynerius metus slidinėdama Daiva nusitraukė kelio raištį, tačiau nesioperavo. „Kadangi intensyviai nesportavau, o ir dukrelių vieną po kitos laukiausi, – operuotis nebuvo kada, o ir būtinybės nebuvo“, – sako moteris ir prisipažįsta, kad ryžtis operacijai ją paskatino kvietimas dalyvauti projekte „Šok su manimi!“

Gražuolė įsitikinusi, jog spės atsigauti ir sėkmingai pasiruošti rudenį startuosiančiam projektui, nes šokti – didžiausia jos svajonė.

REKLAMA
REKLAMA

„Jaučiuosi labai gerai. Buvau psichologiškai nusiteikusi, jog po operacijos jausiuosi puikiai, todėl labai džiaugiuosi, kad kaip tik taip ir yra“, –  džiugiai nusiteikusi pasakojo Daiva.

Kada žinomą moterį galima bus pamatyti besisukančią ant parketo? Ir kodėl Daiva mėgsta naujas pažintis ligoninėse? Jau šį antradienį, gegužės 24-ąją, 20.30 val. „Žiūrim, ką turim“ žiūrovų laukia išskirtinis D. Anužytės-Kasiulaitienės interviu.

„Žiūrim, ką turim“ – antradienį, gegužės 24-ąją, 20.30 val. per TV3.

„Šok su manimi“ – nuo rudens per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų