REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai įvykusi  prodiuserių kompanijos „Videometra“ naujų veidų atranka sujaudino daugelio moterų širdis, – tūkstančiai jų siekė gauti vaidmenis TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ penktame sezone. Jau birželį bus pradėtas filmuoti šios populiarios melodramos tęsinys. Į pamiltų aktorių gretas įsilies ne vienas naujas, patrauklus veidas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot prodiuserių, atrankos dalyvės pranoko lūkesčius – kerėjo žavesiu, išmone, aktoriniu pasirengimu. Pretendenčių būtų užtekę net keliems naujiems serialams, tačiau visoms rūpėjo vienintelis – „Moterys meluoja geriau“. Vaidinti šioje kultinėje istorijoje susigundė ir žinomos pramogų pasaulio moterys.

REKLAMA

„Serialo aktorių gretas papildys dainininkė, o dabar ir „Šok su manimi“ dalyvė Vaida Genytė. Ji vaidins vienos pagrindinių herojų – Medos (akt. Inga Norkutė) artimą giminaitę, – atskleidė serialo režisierius Sigitas Račkys. Seriale pasirodys ir profesionali aktorė – žavi šviesiaplaukė, tikra staigmena žiūrovams.

Mylimų serialo personažų gyvenimai apvirs aukštyn kojomis: Kristina (akt. Edita Užaitė) ir Margarita (akt. Jūratė Budriūnaitė) džiaugsis šeimų pagausėjimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys meluoja geriau“ prodiuseris Rimvydas Martinaitis intriguoja, jog pokyčiai laukia ne tik dailiosios lyties veikėjų. „Advokato Pauliaus (akt.Vytautas Šapranauskas) ir aferisto Felikso (akt. Jurijus Smoriginas)  laukia labai daug netikėtumų. O ir Robertėlis atsiskleis su visai nauju amplua“, – sakė R. Martinaitis.

Prodiuseris taip pat prasitarė, kad moterims galvas apsuks naujas personažas, kurį įkūnys gražuolis lietuvių kilmės aktorius iš Vokietijos. Birželį jis specialiai atvyks filmuotis į Lietuvą.

„Šiemet filmavimai vyks ne Palangoje, o Merkinėje – ekologiškoje kaimo turizmo sodyboje ‚Nojaus laivas'. Pasak Biblijos, į Nojaus laivą visi buvo imami poromis, o mūsų seriale bus ne tik duetų, bet ir meilės trikampių“, – juokavo prodiuseris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų