REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas Balsas.lt bendradrbiauja su gyvūnų globos tarnyba, kuri siūlo priglausti beglobius gyvūnėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas jų – 1-3 metų šunelis Loris

LorisLoris

Lorio atsiradimo Gyvūnų globos tarnybos  Gyvybės vagonėliuose istorija yra vingiuota. Vieną šiltą gegužės vakarą šis jaunas, sveikas šunelis Vilniaus Austėjos gatvėje įkrito į neuždengtą vandentiekio šulinį, o ten praleido pusantros dienos. Vietiniai gyventojai  paskambino gaisrininkams, kad šie ištrauktų Lorį. Deja, gaisrininkai pasakė, kad važiuos tik tada, jei juos iškvies „Grinda“, o ne pavieniai asmenys. Taigi buvo iškviesta „Grinda“, kuri šunelį ištraukė ir išsivežė.

REKLAMA

Grindoje šunelis gavo reg. nr. 592. Šį jauną nelaimėlį, apžiūrėjus vizualiai, paaiškėjo, kad jis nukritęs išsimušė priekinius dantis, apsibrozdino snukutį ir susižeidę koją. Šunelis buvo pervestas į vagonėlius, nes jam reikėjo intensyvaus gydymo, o  narve jis drebėjo iš išgąsčio ir baimės. Labai tikimės, kad atsiras tikrieji šeimininkai.

Jei norite padėti Loriui pasveikti, daugiau informacijos rasite http://www.gyvunugloba.lt/lt/help/news.21443.

Norintys priglausti Lorį, gali atvykti į Gyvybės Vagonėlius, Vilniuje. L. Giros g. 131 arba paskambinti 8 606 50618, 8 686 57137. Daugiau gyvūnų rasite internetiniame puslapyje www.beglobis.lt.

Gyvūnų globos tarnyba ir balsas.lt

Parengė Monika Skaržauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų