REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skaičiai rodo, kad lietuviai nori kokybiškų atostogų, tad joms netaupo. Apie 70 proc. visų į Turkiją keliaujančių lietuvių renkasi penkių žvaigždučių viešbučius, nes komfortas, puikus aptarnavimas, geras maistas, erdvūs kambariai ir platus paslaugų spektras – neatsiejama jų dalis. Tai paaiškėjo apžvelgus šio sezono poilsiautojų pageidavimus ir „karščiausias“ tendencijas, įsibėgėjus vasaros atostogų maratonui.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais metais brangesnių viešbučių pasirinkimo tendencijos ypač ryškios – juose dažniausiai ilsisi šeimos arba vidutinio amžiaus turistai, kurie savo keliones planuoja iš anksto, kad savo poilsiui galėtų išnaudoti visas geriausias poilsio galimybes“, – tendencijas komentavo TEZ TOUR Lietuvoje Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

REKLAMA

Dabartinė TEZ TOUR Lietuvoje apgyvendinimo pasiūla  visiškai atitinka rinkos poreikius – net 56 proc. visų Turkijos viešbučių pasiūlos sudaro penkių žvaigždučių viešbučiai. Vien Turkijoje jų yra 221. Pastebima, jog norinčiųjų apsistoti kuklesniuose viešbučiuose – tik  apie 20 proc. TEZ TOUR populiariausių viešbučių penketuką sudaro išskirtinai tik 5 žvaigždučių viešbučiai.

„Skaičiai rodo, kad 5 žvaigždučių viešbučius dažniausiai renkamasi išankstinių pardavimų metu. Tai leidžia daryti prielaidą, jog Lietuvos poilsiautojai neberizikuoja laukti paskutinės minutės pasiūlymų, kai sumažėja pasiūla ir įsigyjamos kelionės nebeišlaiko optimalaus kainos ir kokybės santykio. Tai ypač aktualu renkantis aukštos klasės viešbučius“, – sakė I. Aukštuolytė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir praėjusiais metais, šios vasaros sezono pardavimų skaičiai atskleidė, kad lietuvių mėgstamiausias Amara tinklui priklausantis Turkijos viešbutis – šalia Kemero įsikūręs „Amara Dolce Vita“. TEZ TOUR internetiniame puslapyje komentatoriai šį ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelniusį viešbutį vadina tiesiog rojumi, sukurtu  tobulam poilsiui.

Šią vasarą jame organizuojamas didžėjų festivalis „TEZ TOUR DJ Fiesta“. Nuo birželio iki rugsėjo visi „Amara Dolce Vita“ svečiai turės puikią galimybę nemokamai šėlti pagal pasaulyje gerai žinomų šokių muzikos atlikėjų grojamus kūrinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelionių organizatoriui TEZ TOUR priklausantis „Amara“ tinklas yra vienas pagrindinių rinkos lyderių, nuolat įvertinamas įvairiais apdovanojimais. 2010 m. šis tinklas gavo Thomson platininį medalį. Iš 1000 viešbučių geriausiais išrinkti ir TUI apdovanoti „Amara Beach Resort“ ir „Amara Dolce Vita“ viešbučiai.

 

Užsakymo nr.: 1385

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų