REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pamenate daugybę apdovanojimų pelniusį lietuvių reklaminį anonsą „Jei tobulas filmas trūktų vieną minutę“? Holivudo kūrėjai panaudojo panašią formulę kurdami filmo „Šalutinis efektas“ anonsą.

REKLAMA
REKLAMA

Yra sakoma, kad žmogus išnaudoja tik apie 10–20 procentų savo smegenų potencialo.

O visos sėkmės istorijos aiškinamos tuo, kad daug pasiekę žmonės, uždirbę milijonus dolerių kaip Johnas D.Rockfelleris ar atlikę revoliucinius išradimus moksle kaip Albertas Einsteinas, išnaudojo daug daugiau savo smegenų galios, nei įprasta.

REKLAMA

Filme „Šalutinis efektas“ pagrindiniam herojui bedarbiui rašytojui Edžiui Morai (jį vaidina „Pagirių Tailande“ žvaigždė Bradley Cooperis) į rankas pakliūna eksperimentinis preparatas NZT, leidžiantis žmogui naudotis visu 100 procentų savo smegenų.

„Aš buvau aklas, bet dabar praregėjau“, – pareiškia tūkstantinį intelekto koeficientą įgavęs Edis Mora.

Per dieną jis išmoksta groti pianinu. Per vieną dieną jis gali išmokti bet kurią užsienio kalbą. Kam jam reikia mokėti užsienio kalbą? Na, jei nori nusitempti į lovą gražuolę prancūzę – keli sąmojai prancūzų kalba ir ji prieš tave beginklė! (Galime išduoti, kad šiame filme Edis Mora permiega mažiausiai su trimis moterimis).

REKLAMA
REKLAMA

Laimėti prie pokerio stalo ar apskaičiuoti kainų kursą akcijų biržoje – vienas juokas! Milijonus dolerių gali uždirbti per savaitę! Turtai ir valdžia! Prabangūs automobiliai ir gražios moterys!

O jei toks preparatas iš tiesų egzistuotų?

„Sutikčiau nedvejodamas“, – pareiškė šiuo metu karščiausias Holivudo aktorius Bradley Cooperis.

Jei žmogus išnaudotų 10 kartų daugiau savo smegenų galios, kaip pasakojama šiame filme, tuomet 100 minučių trukmės „Šalutinį efektą“ jis galėtų pasižiūrėti per vieną minutę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasiruošę? Siūlome pasižiūrėti filmą taip, kaip jį matytų tūkstantinį intelekto koeficientą turintis pagrindinis herojus:

Na, o jei vis dėl to nevartojate NZT preparato ir neturite tokių galių kaip pagrindinis filmo herojus, tuomet visą pasaulį sužavėjusį, vieną originaliausių šių metų filmų galėsite išvysti Lietuvos kino teatruose birželio 10 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų