REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į TV3 projekto „Šok su manimi“ trečiojo sezono dalyvių gretas įsiliejusi tituluota gražuolė – „Mis Lietuva 1996“, TV3 vasaros projekto „Didieji pokyčiai“ vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė – sparčiai sveiksta po rekonstrukcinės kelio raiščio operacijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Operacija buvo sėkminga – beliko išlaukti, kol baigsis reabilitacinis laikotarpis, – teigia Daiva. – Žinoma, dar nešoku, bet, pasak mano gydytojo, gijimo procesas vyksta sklandžiai. Jokių papildomų rekomendacijų nesulaukiu“, – sako optimistiškai nusiteikusi moteris.

REKLAMA

Ar vaikščiojimas su ramentais netrukdo kasdienei veiklai? D. Anužytė-Kasiulaitienė teigia, jog to nesureikšmina. „Esu puikiai nusiteikus – artimieji išgyvena daug labiau už mane. Aš tiesiog gyvenu, nes juk negaliu sustoti, kai tiek darbų, veiklos, intensyvūs ‚Didžiųjų pokyčių' filmavimai“, – sako moteris.

Dėl visaverčio pasiruošimo dalyvauti šokių projekte Daiva neabejoja: „Mėnesį vaikščiosiu su ramentais, o kai gydytojas pasakys ir pati jausiu, jog galiu valdyti savo koją visu pajėgumu, – pradėsiu repetuoti šokius.“

REKLAMA
REKLAMA

„Šokių partneris Tomas Uroška nuolat domisi mano sveikata. Be abejo, didžiausio palaikymo sulaukiu iš savo vyro. Jis daug padeda. Juk su ramentais gana sudėtinga ir į automobilį įsėsti, ir į filmavimus vykti. Rūpestis – pati geriausia vyro dovana“, – džiaugiasi moteris.

Ant „Šok su manimi“ parketo trečiąjame sezone be D. Anužytės-Kasiulaitienės ir T. Uroškos, matysime ir Kateriną Voropaj, Deividą Meškauską, Saulių Skambiną, Kariną Jeremian, Olegą Koliakiną, Tadą Rimgailą, Justiną Žemaitytę, ir kitus profesionalus. Jie meilės ritmu šoks su Vaida Genyte, Danguole Stachura, Lauriu Reinikiu, Deiviu Norvilu, Kristina Ivanova ir kitomis Lietuvos ir Latvijos garsenybėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi projekto dalyviai bus pristatyti TV3 projekto „Šok su manimi“ vasaros šokių terasoje, įsikūrusioje „Forum Palace“ restorane „Terrazza“. Specialūs vakarai vyks birželio 22 ir 29 dienomis, liepos 13 ir 27 dienomis bei rupjūčio 17 dieną. Kitais trečiadieniais šokių mokys klubo „Šokiai.lt“ profesionalai – prestižinių tarptautinių šokių varžybų finalininkai ir prizininkai.

Rugpjūčio 17 dieną 19.00 val. įvyks didysis projekto „Šok su manimi“ trečiojo sezono atidarymo vakaras, kuriame pirmąkart sustiks visi projekto dalyviai, o rugpjūčio 29 dieną projekto poros prisistatys ir TV3 televizijos žiūrovams naujojo televizijos sezono pristatymo šou.

„Šok su manimi“ – naujame TV3 sezone nuo rugpjūčio 29 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų