REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslininkė, sostinės „Pilies“ galerijos savininkė Danguolė Stachura žada tapti vienu ryškiausių rudenį prasidėsiančio trečiojo TV3 projekto „Šok su manimi“ sezono veidų, mat nuo rudens ant parketo ji suksis su talentingu šokėju – Deividu Meškausku.

REKLAMA
REKLAMA

„Apsispręsti nebuvo lengva – planuoju plėsti galerijos veiklą, gausėja tarptautinių projektų, bet viską suspėsiu, – optimistiškai nusiteikusi moteris. – Šoksiu tik dėl to, kad noriu. Tai vienintelė ir svarbiausia priežastis“, – sako Danguolė, tačiau prisipažįsta iškėlusi projekto prodiuseriams vieną sąlygą – poroje šokti su, jos nuomone, pačiu ambicingiausiu partneriu Deividu Meškausku.

REKLAMA

Paklausta, ar būtų sutikusi dalyvauti projekte su kitu partneriu, D. Stachura buvo atvira: „Nemanau. Turiu tikėti ir pasitikėti žmonėmis, su kuriais sieja bendra veikla. Jaučiu, kad su Deividu turime tokį patį požiūrį, esame „to paties kraujo“. Vertinu jį ir kaip savo srities profesionalą, ir kaip tokį žmogų, kuris nuoširdžiai myli šokį“.

Pasak Danguolės, svarbiausia projekte – tapti įdomiu žiūrovui, kiekvienu pasirodymu stebinti ir šokiu ne tik sukurti gražų reginį, bet ir perduoti tam tikrą žinią. Moteris sutinka, jog itin svarbu ir dalyvių įvaizdis – sceniniai kostiumai, suknelės. „Jau sulaukiau pasiūlymų iš dizainerės Ellos Tatarinovos ir Paryžiuje kuriančio Iraklio Nasidzės. Jais tikrai pasinaudosiu. Stengsiuosi atrodyti graži pati sau“.

REKLAMA
REKLAMA

Ant „Šok su manimi“ parketo trečiąjame sezone be D. Stachuros ir D. Meškausko, matysime ir Kateriną Voropaj, Tomą Urošką, Saulių Skambiną, Kariną Jeremian, Olegą Koliakiną, Tadą Rimgailą, Justiną Žemaitytę, ir kitus profesionalus. Jie meilės ritmu šoks su Vaida Genyte, D. Anužyte-Kasiulaitiene, Lauriu Reinikiu, Deiviu Norvilu, Kristina Ivanova ir kitomis Lietuvos ir Latvijos garsenybėmis.

Visi projekto dalyviai bus pristatyti TV3 projekto „Šok su manimi“ vasaros šokių terasoje, įsikūrusioje „Forum Palace“ restorane „Terrazza“. Specialūs vakarai vyks birželio 22 ir 29 dienomis, liepos 13 ir 27 dienomis bei rupjūčio 17 dieną. Kitais trečiadieniais šokių mokys klubo „Šokiai.lt“ profesionalai – prestižinių tarptautinių šokių varžybų finalininkai ir prizininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 17 dieną 19.00 val. įvyks didysis projekto „Šok su manimi“ trečiojo sezono atidarymo vakaras, kuriame pirmąkart sustiks visi projekto dalyviai, o rugpjūčio 29 dieną projekto poros prisistatys ir TV3 televizijos žiūrovams naujojo televizijos sezono pristatymo šou.

„Šok su manimi“ – naujame TV3 sezone nuo rugpjūčio 29-osios

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų