REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį, birželio 30-ąją, „Nuodėmių dešimtukas“ bus itin karštas – TV3 žiūrovai pamatys, kaip savo nuodėmingus vasaros vakarus leidžia Lietuvos pramogų pasaulio įžymybės. Specialus reportažas – tiesiai iš vasaros sostinės – Palangos!

REKLAMA
REKLAMA

„Mėgstu žmonių minias ir balius-festivalius, todėl Palanga – mano kurortas“, – atviraus TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis garsus šokėjas ir dainininkės Karinos Krysko mylimasis Saulius Skambinas. Tiesa, vyras prisipažins, kad Palangoje ir daug pavojų tyko. Pasak Sauliaus, vienas didžiausių kurorto minusų – gamtiniai poilsiautojų reikaliukai atliekami kur tik papuola. Dėl to žinomas šokėjas turi konkretų pasiūlymą: „Tegul visi nešiojasi maišelius ir tuštinasi į juos.“

REKLAMA

Slapti kurortiniai romanai, besaikis girtavimas, naktinės muštynės ir kriminalai, gamtiniai reikaliukai tiesiai į jūrą, kopose ar po krūmu – ar šie dalykai yra patys baisiausi nuodėmingajame vasaros kurorte?

„Palangoje ne vieną kartą teko bėgti nuo užpuolikų, kurie norėjo mane primušti“, – laidoje prisipažins žinomas choreografas, kandumu garsėjantis projekto „Šok su manimi“ vertinimo komisijos narys ir populiariausio serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Jurijus Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

Reiklusis choreografas su laidos kūrybine grupe ne tik pasidalins savo atostogų Lietuvos nuodėmių sostinėje ypatumais, bet ir atskleis kokias privilegijas Palanga suteikia jam. „Mano garsaus vardo ir žinomo veido dėka visos kavinių tualetų durys man atviros“, – džiaugsis J. Smoriginas.

Kokiame paslaptingame Palangos kampelyje dainininkas Mino atlieka gamtinius reikaliukus? Kas nuodėmių mieste gąsdina grupės „Kastaneda" lyderį Luką? – visa tai ir dar daugiau laidoje „Nuodėmių dešimtukas“!

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 20.00 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų