REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos, Nidos, Palangos gyventojai ir svečiai iki pat rudens gali apsilankyti geriausiuose „Domino“ teatro spektakliuose. Itin daug gastroliuojantis teatras į pajūrį šią vasarą atveža net šešis populiariausias žiūrovų pamėgtas komedijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano žmonos vyras“ – Kosto Smorigino režisuota komedija apie netradicinę santuoką. Spektaklyje vaidina Lietuvos aktorių žvaigždynas: Vytautas Šapranauskas, Arūnas Sakalauskas, kuris vaidmeniu dalijasi su Juozu Gaižausku, ir Jolanta Dapkūnaitė. Renginio žiūrovus nustebins ne tik įspūdingos dekoracijos, bet ir A. Sakalausko kiaušinienės kepimo įgūdžiai!

REKLAMA

Monospektaklyje „2 vyrai. 1 tiesa“ žymusis Sakalas Uždavinys, vaidinantis Sakalą Uždavinį, arba populiarusis Juozas Gaižauskas, įkūnijantis Juozą Gaižauską, iki ašarų juokins samprotavimais apie vyro gyvenimą: apie meilę, šeimą, keliones, laivus ir lėktuvus, taksistus, traukinius, mamą, vaikystę, kūną, atmintį, troškimus ir daug kitų dalykų. S. Uždavinys užtikrina, kad kiekvienas šio spektaklio žiūrovas gaus ne  kilogramais, o tonomis sveriamą juoko dozę.

REKLAMA
REKLAMA

„Domino“ teatro monospektalis „Laukinė moteris“ kartu su aktore Rasa Marazaite kviečia pasijuokti iš moteriškų ydų, įpročių ir visiems pažįstamų gyvenimo situacijų, prunkščiant atpažinti save ir garsiai kvatoti iš antrosios pusės. Čia koketuodama su žiūrovais iš salės, čia virsdama trapia ir kompleksų slegiama moterimi, R. Marazaitė pasakoja savo herojės keturiasdešimt-šešiolikmetės Eglės istoriją. Įdomu tai, kad narplioti painaus moteriško pasaulio peripetijas leidosi du vyriškiai: pjesę, pagal kurią pastatytas spektaklis, parašė Sigitas Parulskis, o režisavo Kostas Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Striptizo ereliai“ – karštas ir intriguojantis spektaklis apie šešis Akmenės miestelio bedarbius, sugalvojusius užsidirbti pinigų šokant striptizą. Kaip tai pavyks niekada to nedariusiems, bet pasiryžusiems išmokti aktoriams, pamatysite tik spektaklyje! Šiuos gudragalvius erelius įkūnija aktoriai Gytis Ivanauskas, Juozas Gaižauskas, Irmantas Bačelis, Algirdas Dainavičius ir Darius Petkevičius.

Naujausia „Domino“ teatro premjera Adolfo Večerskio režisuota komedija „Meilė pagal grafiką“ garantuoja linksmų ir kartais net absurdiškų situacijų dozę. Aktorių Vytauto Rumšo, Mariaus Jampolskio, Algirdo Dainavičiaus, Evaldo Jaro, Gabijos Ryškuvienės ir kitų kuriami ryškūs personažai scenoje bando išpainioti sudėtingas šeimyninių santykių peripetijas. O painioti jas prireikia todėl, kad šeimos galva, pasirodo, prisimelavęs iki ausų – iki šiol jis sėkmingai gyvena dviejuose butuose su dviem skirtingomis žmonomis.

Vasaros pabaigoje Nidos svečius ir gyventojus linksmins V. Šapranauskas ir Aušra Štukytė su komedija „Vilnius–Dakaras“. Režisierius K. Smoriginas apie spektaklį sako: „Komedija prasideda kiekvieną kartą, kai susitinka du žmonės – vyras ir moteris. Ir visai nesvarbu, kur jie – dykumoje, miške ar kosminiame laive. Šis spektaklis – nuoširdus, žavingas ir linksmas, o svarbiausia – reikalingas žiūrovui.“ Komedija „Vilnius–Dakaras“ pastatyta pagal Sigito Parulskio pjesę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų