REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Posakis, kad vyrams rūpi tik seksas, yra klaidingas. Vyras daugiau mąsto apie pinigus, nei apie intymius santykius.Tyrimai rodo, kad 65% amerikiečių sutiktų negyvenamoje saloje praleisti ištisus metus už 1.000.000$.

REKLAMA
REKLAMA

Tie patys tyrimai taip pat rodo, kad už 10.000.000$ dauguma žmonių padarytų bet ką. Didžioji dalis apklaustųjų išsižadėtų šeimos ir draugų, taip pat netgi sutiktų pasikeisti lytį. Ir net 1 iš 14 sutiktų ką nors nužudyti. Beje, pasirodo, kad apklausos dalyviams 10.000.000 ir 3.000.000 JAV dolerių turi beveik tokią pačią reikšmę, nes beveik visi atsakė padarysiantys tuos pačius dalykus ir už trigubai mažesnę sumą.

REKLAMA

92% mieliau būtų turtingi nei įsimylėję.

Maždaug pusė žmonių, parduodančių savo būstus su visais baldais, išeidami išsisuka elektros lemputes.

Maždaug ketvirtadalis žmonių mano, kad praturtėti galima tik žaidžiant Teleloto ir kitas loterijas.

Amerikoje buvo paskaičiuota, kad 5% loterijos dalyvių nuperka net 51% visų bilietų.

Žmogus, kuris važiuoja 15km, kad nusipirktų loterijos bilietą, turi 3 kartus daugiau žūti avarijoje, nei nusipirkti laimingą loterijos bilietą.

REKLAMA
REKLAMA

Dažniausia paskolos ėmimo priežastis – noras turėti savo namus.

Vidutinės vestuvės Amerikoje jaunavedžiams atsieina 20.000 JAV dolerių.

Maždaug 3 amerikiečių moterų sutinka, kad pinigai yra reikšmingesnis laimingos santuokos veiksnys, nei seksas.

Žodis milijonierius pirmą kartą buvo pavartotas 1826 metais Benjamin Disraeli novelėje “Vivian Grey".

Loch Nesso pabaisa (jei tokia iš viso yra) yra saugoma Škotijos gyvūnų teisių tarnybos. Šis mistinis padaras kasmet į Škotijos biudžetą atneša apie 40$ JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiausia pasaulyje moneta 1850 metais buvo kaldinama Aliaskoje. Tuo metu 10.000 litų verta moneta buvo metro ilgio, pusės metro pločio ir svėrė 40 kilogramų.

Didžiausi lošėjai pasaulyje yra australai. Maždaug 82% australų yra lošėjai, tai dvigubai daugiau nei amerikiečiai ar europiečiai.

80% milijonierių važinėja naudotais automobiliais.

1965 metais vadovas uždirbdavo 44 daugiau pinigų nei jo fabriko darbuotojas. 1998 metais – 326 kartus. 1999 metais – net 419 kartų daugiau.

Trečdalis pasaulio gyventojų kasdien pragyvena mažiau nei už 5 litus, o maždaug 1,2 milijardo gyventojų pragyvena už kiek daugiau nei 2 litus.

REKLAMA

Pagal 2006 metų Forbes turtingiausių žmonių sąrašo duomenis vidutinis turtuolis, neturintis aukštojo išsilavinimo, turi 5,96 milijardo JAV dolerių. Tuo tarpu vidutinis turčius su aukštuoju – tik 3,14 milijardo JAV dolerių.

IŠ 400 turtingiausių pasaulio žmonių 1982 metais net 22,8% turtus susikrovė iš naftos. 2006 metais tokių žmonių liko tik 8,5%.

Maždaug milijardas žmonių pasaulyje yra visiški varguoliai. T.y. miega gatvėse ir užkandžiauja tuo ką randa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų