REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos departamentas pranešė apie incidentą Zarasų rajone Avilių kaime, kur neblaivus vyriškis įkalino sugyventinę ir neįsileido pareigūnų. Moteriai pavyko pabėgti, o vyras, puolęs policininkus kirviu, sutramdytas koviniais veiksmais ir surakintas antrankiais.

REKLAMA
REKLAMA

Incidentas prasidėjo ketvirtadienio vakarą, kai tarp sugyventinių kilo konfliktas. Vyriškis ėmėsi vaikyti moterį, paskui griebė kirvį ir peilį, Išgirdę triukšmą kaimynai iškvietė pareigūnus.

REKLAMA

Išvydęs policijos automobilį, vyras užsidarė su moterimi name ir pareigūnų neįsileido tikindamas, jog jeigu šie neišvažiuos, jis nužudysiąs sugyventinę.

Pareigūnai, pasitelkę psichologines žinias, maždaug penkias valandas įkalbinėjo vyrą paleisti moterį, dėrėjosi, vykdė jo teikiamas sąlygas.

Neblaivus vyras prašė atnešti cigarečių, degtinės. Apie 4 h ryto užkalbinus vyrą moteriai pavyko sprukti iš namo. Kartu išbėgęs sugyventinis laikė rankoje kirvį, kuriuo puolė pareigūnus.

Tik pargriovus smurtautoją ant žemės pavyko uždėti jam antrankius. Jis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų