REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britas Davidas Haye pareiškė, kad dvikova-revanšas su Vladimiru Kličko abiems boksininkams atnešų milžinišką pelną. „Tikiuosi, kad Vladimiras pažiūrės į tuos skaičius“, – teigė jis, pridūręs, kad sprendimą turi priimti ukrainietis, rašo BoxingScene.com.

REKLAMA
REKLAMA

D. Haye taip pat priminė, kad savo sprendimo baigti profesionalaus boksininko karjerą spalio 13 dieną, kai jam sueis 31 metai, nekeis. Britas nežino, ar V. Kličko norės dar kartą suremti su juo pirštines ringe.

REKLAMA

Anot jo, dabar vesti derybas dėl dvikovos su ukrainiečiu būtų daug sunkiau, nes pastarasis – pasaulio čempionas, o D. Haye – jau nebe.

Priminsime, kad kova V. Kličko – D. Haye liepos 2 dieną Hamburge baigėsi ukrainiečio pergale taškais. V. Kličko atėmė iš D. Haye pasaulio čempiono titulą pagal WBA versiją. Ukrainietis jau anksčiau buvo iškovojęs pasaulio čempiono vardus pagal IBF ir WBO versijas.

Brolių Kličko vadybininkas Berndtas Boente sakė, kad labiau tikėtina, kad su D. Haye boksuotis galėtų vyresnis Vladimiro brolis Vitalijus. Pastarasis rugsėjo 10 dieną ringe gins pasaulio čempiono titulą pagal WBC versiją su lenku Tomazsu Adameku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų