REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Per Londono riaušes buvo suimta jauna sportininkė Chelsea Ives – 18-metė mergina, kuri turėjo tapti „sostinės pasididžiavimu“ po vasaros Olimpiados 2012 metais, praneša „The Sun“.

REKLAMA
REKLAMA

Ji įėjo į tą iš pažiūros inteligentiškų jaunuolių skaičių, kurie plėšė Londono parduotuves. Taip pat Londone buvo suimtos milijonieriaus duktė ir balerina.

REKLAMA

Chelsea – talentinga sportininkė ir dainininkė, kuri įėjo į savanorių grupę, kurie turėjo oficialiai priimti Olimpiados svečius. „London veidu“ turėjo tapti 8 tūkstančiai tokių Olimpiados pasiuntinių.

Aktyvistė Chelsea dalyvavo susitikimuose D. Britanijos Parlamento Bendruomenių Rūmuose, bendravo su Britanijos Olimpinio komiteto vadovu ir Londono meru.

Teisėsaugos organams Ch. Ives išdavė jos pačios tėvai, kurie atpažino dukrą reportaže, kur jų duktė daužė mobiliųjų telefonų saloną ir policijos mašiną.

REKLAMA
REKLAMA

Tik prasidėjus neramumams Didžiojoje Britanijoje, daugelis ėmė kalbėti, kad žmones tokiems žingsniams pastūmėjo vargas ir blogos gyvenimo sąlygos. Tačiau dabar aiškėja, kad tarp riaušininkų buvo ne tik vargingų rajonų gyventojai. Neramumuose dalyvavo ir vidutinės klasės atstovai, ir netgi turtingi žmonės, rašo „The Daily Mail“.

19-metė Lora Johnson – milijonieriaus dukra ir prestižinės privačios mokyklos mokinė. Teisme ji kaltinama elektroninės technikos vagyste už 5 tūkstančius svarų. Ji pavogė du televizorius, mikrobangų krosnelę ir kelis mobiliuosius telefonus.

Taip pat tarp suimtų buvo 17-metė balerina, kurios vardas neskelbiamas. Ji iš parduotuvės Londone išnešė du plokščiaekranius televizorius. Mergina, pamačiusi savo nuotraukas laikraštyje, pasidavė savanoriškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų