REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Meilė – ir Afrikoje meilė! Nei vienos turtingiausių pasaulio šeimos turtai, nei arabų komplimentai nepakeitė afrolietuve save vadinančios Kristinos Obiang nuomonės – į LNK naujojo sezono pažinčių laidą iš Dubajaus atskridusi mergina įsitikinusi: „tekėsiu tik už lietuvio!".

REKLAMA
REKLAMA

Po visą pasaulį keliaujanti, nekilnojamojo turto versle Dubajuje besisukanti egzotiška gražuolė užpildė dalyvio anketą ir įsigijo lėktuvo bilietą. O sužinojusi, kad tikrai tapo „Būk mano meile!“ dalyve, išsirinko ypač jai tinkančią ryškią suknelę ir nekantravo susitikti su trimis jaunikiais. „Draugavau su skirtingų šalių vyrais: arabais, afrikiečiais, kitų tautybių vaikinais, daugelis jų buvo labai įtakingi, turtingi žmonės. Tačiau auksinis narvelis – ne man. Lietuviai man labai įdomūs, vyriški ir patrauklūs – būtent tokio vyro norėčiau!“, – gražia lietuvių kalba atvirauja K. Obiang. - Į laidą „Būk mano meile!" norėjau ne tik dėl smagumo, tikėjausi, kad galiu sutikti sau skirtą žmogų.“

REKLAMA

Astrologinį Kristinos portretą sudariusi laidos vedėja ir žinoma būrėja Vaiva Budraitytė nudžiugino gražuolę ne tik puikiomis meilės perspektyvomis, bet ir žinia, kad afrolietuvaitei pakaks užsispyrimo ir valios įsitvirtinti brangakmenių versle.

Kiti du „Būk mano meile!“ vedėjai  - serialų žvaigždė, aktorė Inga Norkutė ir charizmatiškas porų konsultantas Vytenis Pauliukaitis liko nustebinti neįtikėtinos ir intriguojančios Kristinos draugystės su vienos Afrikos valstybės prezidento sūnumi peripetijų.

Pirmąją naujo LNK sezono laidą „Būk mano meile!“ matys ne tik Lietuvos žiūrovai, bet ir Afrikos gyventojai. Sužinojęs, kad Kristina nusifilmavo pažinčių laidoje, jos įrašo paprašė ir merginos tėvas - žinomas gydytojas Alfonso Obiang. Kristina sako, kad tėtis labai didžiuojasi gražuole dukra, o pažinčių laida „Būk mano meile!“ sudomino ne tik jį, bet ir kaimynus, bei draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų