REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ukrainiečių sunkaus svorio boksininkas Vitalijus Kličko pareiškė, kad jis pasirengęs suremti ringe pirštines su britu Davidu Haye. Vyresniojo iš brolių Kličko žodžiais, jis visuomet svajojo boksuotis Londono „Wembley“ stadione, todėl kova gali vykti Didžiojoje Britanijoje, praneša BoxingScene.com.

REKLAMA
REKLAMA

V. Kličko pabrėžė, kad jis nori nokautuoti D. Haye, nes šis įžeidė tiek jį, tiek jaunesnįjį jo brolį Vladimirą. „Noriu nokautuoti D. Haye ir galiu tai padaryti“, - sakė V. Kličko. D. Haye prieš kelias dienas pareiškė, kad norėtų dar kartą stoti į akistatą su vienu iš brolių Kličko.

REKLAMA

Dėl to britas netgi pasirengęs nukelti paskelbimą apie karjeros pabaigą pusmečiui. Anksčiau boksininkas teigė, kad jis neplanuoja lipti į ringą po 2011 metų spalio 13 dienos, kai jam sueis 31-eri metai.

Priminsime, kad liepos 2 dieną D. Haye patyrė pralaimėjimą taškais dvikovoje su Vladimiru Kličko. Vitalijus Kličko praėjusį savaitgalį sėkmingai apgynė pasaulio čempiono titulą pagal WBC versiją. Ukrainiečio auka tapo lenkas Tomazsas Adamekas. Dvikova baigėsi dešimtame raunde techniniu nokautu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų