REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį, rugsėjo 14 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje sensacingai pralaimėjusi ketvirtfinalio rungtynes makedonams Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pasitraukė iš kovos dėl medalių, tačiau šios rungtynės mūsiškiams nėra paskutinės. Lietuviams dar liko galimybė pakovoti dėl patekimo į olimpinę atranką.

REKLAMA
REKLAMA

„Pralaimėjimas yra pralaimėjimas, tačiau tai dar ne gyvenimo pabaiga. Yra dar ko siekti ‒ tai patekimas į olimpiados atranką“, ‒ kalbėjo sirgalių lyderis Tomas Balaišis-Sėkla.

REKLAMA

Su grupe ištikimiausių krepšinio sirgalių ruošdamasis kelionei iš Vilniaus į Kauną, jis teigė neabejojantis Lietuvos vyrų rinktinės pergale šiandienos rungtynėse. „Sportas toks dalykas, kad nutinka visko. Jei visuomet laimėtume, turbūt net nebūtų įdomu“, ‒ kalbėjo T. Balaišis-Sėkla.

Paklaustas ar sirgalių gretos po tokio netikėto rinktinės pralaimėjimo išretėjo, T. Balaišis-Sėkla tvirtino, kad neatvyko tik tie, kurie buvo suplanavę vykti į Kauną vakare stebėti pusfinalio, todėl ir savo darbus suplanavo atitinkamai. „Didžioji dauguma vis tiek suvažiuos kaip ir būdavo visose rungtynėse“, ‒ tvirtino jis.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos krepšinio sirgalių lyderis teigė, kad apie kitų komandų palaikymą pusfinaliuose ar finale negali būti ir kalbos. „Mes tikrai nepalaikome kitų komandų, sergame tik už Lietuvą, o už savo komandas tegu skanduoja kiti“, ‒ į kalbas nesileido T. Balaišis-Sėkla.

Lietuva ir krepšinis, anot jo, šiuo metu eina greta, tačiau valstybė visuomet turi būti pirmoje vietoje. Komentuoti krepšininkų žaidimą sirgaliai atsisakė, teigdami, kad analizuoti, nagrinėti ir daryti išvadas yra trenerių, o ne jų darbas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų