REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kad E.Jackaitė teismo procese pasirinko taktiką - „geriausia gynyba – puolimas“ arba „visi kalti, bet ne aš“. Aktorės asmeninio gyvenimo negandomis apkaltinami kiti asmenys ir procesas panašėja į muilo operą.

Atrodo, kad E.Jackaitė teismo procese pasirinko taktiką - „geriausia gynyba – puolimas“ arba „visi kalti, bet ne aš“. Aktorės asmeninio gyvenimo negandomis apkaltinami kiti asmenys ir procesas panašėja į muilo operą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau teisės sąvokos yra aiškios ir konstruktyvios, kaltinimai ar įrodymai objektyvūs ir tik Teismas sprendžia, kas yra kaltas dėl inkriminuojamos veikos, o kas ne. Kaltinamosios yra dvi moterys: E. Jackaitė ir įmonės, kurioje ji  buvo įdarbinta, vadovė.

REKLAMA

Aktorė, būdama nėščia trečiame mėnesyje, nežinojo, jog laukiasi?

„Ant dokumentų su skaičiais, juodu ant balto, yra jos pačios parašas,“ – teigia įmonės vadovė E.Kabečiūtė. Tuo tarpu  kaltinamoji meluoja? Taip pat, švelniai tariant, labai keistai skamba E.Jackaitės pareiškimas dėl nėštumo, apie kurį aktorė sužinojo jau būdama netgi trečiame mėnesyje! Kažin, ar panašią istoriją galėtų sugalvoti net pats talentingiausias muilo operų scenaristas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesiog seni pažįstami

Įmonės vadovai renkasi darbuotojus vadovaudamiesi įvairiomis aplinkybėmis. Dažnai įdarbinami žmonės turintys oficialių asmenų ar draugų rekomendacijas ir tai atitinka mūsų visuomenėje egzistuojančias normas. Įmones vadovė, kurioje buvo įdarbinta aktorė, jau yra pareiškusi, jog  buvusį E. Jackaitės sugyventinį K. Malinauską pažįsta seniai ir jo vaiko motinos įdarbinimas buvo kaip paslauga besilaukiančiajai.

O tai yra įmonės vadovės ir E. Jackaitės dalykinis susitarimas. „Man asmeniškai ar įmonei čia jokios piniginės naudos nebuvo, aišku juk visiems. Taip, aš pripažinau savo kaltę, jog įdarbinimas yra paslauga ir, norėdama lyg pagelbėti nėščiai moteriai, padariau klaidą. Atsakomybę prisiimu, dėl klaidos gailiuosi ir, kai visi liudininkai bus apklausti, teisme kalbėsiu aš. Nemalonu, jog gerbiama Jackaitė dabar bando juodinti ir šmeižti mane bei kitus asmenis. Jos aktoriniais sugebėjimais neabejoju, tačiau čia ne teatras, o realybė. O teisininkai, žurnalistai ir šios bylos eigos interesantai  nėra  juk kvaili žmonės ir kam gi taip pūsti miglą į akis.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesidrabstys purvais

Dar susijaudinusi pašnekovė pridūrė, jog aktorė greičiausiai griežia dantį ant jos dėl atviro prisipažinimo ir ieško bjaurių būdų kaip apjuodinti kitus bijodama  savo atsakomybės. Galbūt E. Jackaitės gynybinė linija jau beviltiškai virsta farsu?

„Tiesa yra viena, ir visi dabar turime savo  gyvenimus ir antrąsias puses, šeimas, kurioms nemalonu girdėti nepagrįstas interpretacijas apie kažkokius nebūtus romanus. Aš esu iš inteligentiškos šeimos, skirtingai, nei įdarbintoji, mane ypač žeidžia toks padidintas susidomėjimas ir gerbiamos Jackaitės interpretacijos. Teisingumą Lietuvo je vykdo tik teismai, šiuo atveju Klaipėdos miesto apylinkės teismas, proceso dalyvių pareiškimai žiniasklaidai gali būti traktuojami kaip spaudimas Teismui, bandymai paveikti Teismo objektyvumą, tačiau dabar jaučiu, kad privalau pasakyti teisybę. Turiu savigarbos, ir niekas čia nesiruošia drabstytis purvais, nes tai - silpnavalių žmonių bruožas“, - susirūpinusi  dėsto jaunoji įmonės vadovė E.Kabečiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų