REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sauliaus Stomos seksualinio „įdarbinimo“ skandalas plinta po pasaulį. Sukurta nauja meninio filmo „Trečiojo reicho žlugimas“, interpretacija. Meninėje juostoje Hitleris vaidina Hitlerį, o Heinrichas Himleris, Josephas Gebelsas, feldfebelis Heinrichas Miuleris– vaidina tariamus S. Stomos draugus.

REKLAMA
REKLAMA

Filmo interpretaciją sukūrė tarptautinis nepolitinis judėjimas „Nacionalinė varškės valgytojų gynėjų asociacija“. Pagrindinis šio filmo kūrėjas gyvena Škotijoje.  „Varškėčių“  atstovas spaudai, ponas Paulius Ambrazevičius, gyvenantis Lietuvoje, mano, kad  S. Stomos nuotykiai – milžiniškas įkvėpimo šaltinis.

REKLAMA

„Visas kabinimo procesas buvo toks juokingas, kad jis tikrai nusipelnė tapti tokiu interneto folkloro herojumi. Jis ir iki tol buvo vienas iš tų juokingesnių seimo narių, bet tikrai neturėjo jokio potencialo tapti tokių dalykų herojumi, tikrai ne“, ‒ komentavo Paulius.

Išanalizavę po visą pasaulį internetu pasklidusius „Kakadu“ įrašus, režisieriai ir scenaristai jau kurpia scenarijus naujoms kino dramoms. Filmo „Trečiojo reicho žlugimas“  interpretacija kulminaciją pasiekia, kai Hitleris sužino, jog S. Stomos narystė partijoje suspenduota. „Jei tik jie būtų nuvažiavę prie jūros, tai būtų aiškumas“, ‒ pareiškia filme fiureris.

Gali būti, kad internautų dėka S. Stoma taps toks pat žinomas kaip Dominykas Štrausas Kanas, Silvijo Berluskonis ir Bilas Klintonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų