REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką reiškia 25 metus nematyti savo dukters? Vienas garsiausių Rusijos dainininkų Aleksandras Malininas tai puikiai žino. Pirmoji jo santuoka su Rusijos dainininke Olga Zarubina truko vos 2 metus. Per šį trumpą laiką jiems gimė dukra Kira. Pirmojo Baltijos kanalo pokalbių laidoje „Tegu kalba“ – dramatiškas dukros ir tėvo susitikimas.

REKLAMA
REKLAMA

Devinto dešimtmečio pradžioje žaibiškai išgarsėjęs roko muzikantas maudėsi šlovės spinduliuos. Daugelio moterų numylėtinis net negalvojo apie šeimą, vaikus, rutininį darbą. Jam terūpėjo karjera. Tačiau pažinti su dainininke Olga Zarubina buvo lemtinga visam jo gyvenimui. Po metų draugystės jiedu susilaukė dukters Kiros. Tačiau netrukus Aleksandras suprato, jog vaikus auginti jam dar per anksti. Jauna pora nusprendė pasukti skirtingais keliais. Išvykusi į Jungtines Amerikos Valstijas, Olga ten pamilo kitą vyrą, kuris ir atstojo Kirai tėvą.

REKLAMA

Po 25 metų nesimatymo su biologiniu tėvu, Kira atvyko į Maskvą ir „Tegu kalba“ studijoje pirmą kartą susitiko su Aleksandru. „Malonu susipažinti. Mūsų veidai panašūs“, – spausdama tėvui ranką jaudindamasi tarė Kira. Tačiau šilto tėvo ir dukters apsikabinimo žiūrovai neišvydo. Visų nuostabai Aleksandras išliko šaltas ir abejingas.

„Ką šiuo metu jauti? Juk tavo svajonė išsipildė? Ar visus tuos metus sekei tėvo kūrybinę veiklą, klauseisi jo dainų? Galbūt bandei atrasti kažką bendro judviejų gyvenimuose?“, – Kiros paklausė laidos vedėjas Andrejus Malachovas. „Esu mačiusi kelis jo pasirodymus ir tiek. Tačiau aš labai norėčiau sužinoti savo šeimos istoriją, iš kur esu kilusi, kas mano giminės. Ką aš galėčiau pasakyti savo vaikams – iš kur jų senelis“, – savo tėvo paklausė Kira. Deja, į dukros klausimą tėvas atsakė tuo pačiu: „O kada tu sužinojai, kad aš tavo tėvas?“, – rūsčiu veidu atkirto Aleksandras.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmą kartą apie tėvą sužinojau būdama 12 metų. Nuo tada ir norėjau su juo pasimatyti. Pagaliau tai įvyko“, – jaudindamasi kalbėjo Kira. Deja, garsus Rusijos dainininkas netryško dideliu džiaugsmu pamatęs savo pirmąjį vaiką ir šalia sėdinčią jos motiną Olgą. Pasak jo, Olga pati išsivežė jųdviejų dukrą į JAV ir visą tą laiką net negalvojo apie grįžimą į gimtinę. „Ji mane pastatė prieš faktą. Pasakė, kad išvažiuoja, kad nebenori su manimi gyventi ir išsivežė dukrą. Ji pati atskyrė mane nuo Kiros“, – savo versiją dėstė A. Malininas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netrukus į studiją įėjusi dabartinė Aleksandro žmona – garsi gydytoja akušerė-ginekologė Ema Malinina atvirai suabejojo ar Kira iš tikrųjų yra jos vyro dukra. „Man labai gaila mergaitės. Nežinau ar ji biologinė Malinino duktė, nes į mano vaikus ji nepanaši. Aš esu pasiruošusi pamatyti tyrimus. Nepripažįstu to, kas nėra paremta tyrimais. Bet jeigu ji iš tikrųjų jo dukra, man jos labai gaila. Mergaitė neturi tėvo, nemoka rusų kalbos, mokosi mokykloje, o ne universitete. O juk į Ameriką žmonės važiuoja norėdami gauti aukštąjį išsilavinimą. Olia, ko jūs siekiate? Kodėl jūs tai darote?“, – O. Zarubinos klausė Ema.

REKLAMA

Maža to, moteris Olgos ketinimuose įžvelgė savanaudiškus ketinimus. Esą mirus Kiros patėviui, joms atsirado finansinių sunkumų. „Aš nepretenduoju nei į jūsų turtus, nei į pinigus, nei į automobilius. Man iš jūsų nieko nereikia“, – bandė gintis praeityje garsi Rusijos dainininkė, po skyrybų su Aleksandru, dukrai pakeitusi tėvavardį, pavardę, tėvynę ir šeimą. Motinos žodžius patvirtino ir pati Kira: „Aš norėčiau jus pažinoti ir nieko daugiau. Man nereikia meilės, pinigų. Bet aš esu suaugęs žmogus ir galiu pati rinktis, ko siekti gyvenime“, – teigė mergina.

REKLAMA

Po šių dramatiškų momentų studijoje pasirodė Aleksandro Malinino tėvas, kurio jis taip pat nematė daugelį metų. Nikolajus Viguzovas kadaise paliko šeimą dėl kitos moters – Tatjanos. Įskaudintas Aleksandras nuo to momento nė karto neperžengė tėvo namų slenksčio. „Jis paliko mano mamą dėl kitos moters. Aš su juo galiu ir noriu matytis bei bendrauti savo namuose, bet į jo namus nevažiuosiu“, – teisinosi dainininkas.

Galiausiai prie gausios šeimynos prisijungė ir jaunesnysis Aleksandro brolis Olegas bei jųdviejų tėvo ir jo antrosios žmonos sūnus Antonas. Abu vyrai neslėpė džiaugsmo, kad pagaliau po daugelio metų pagaliau pamatė dar vieną šeimos narę – Kirą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų