REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgai spėliota, ar jie pora. Paskui pasipylė vertinimai: „Deividas jai per jaunas“, „Ineta jį paliks...“ Gali būti ir atvirkščiai... Dieve, kaip mes viską žinome ir nuspėjame kitų gyvenimus. Jiems lengviau, nes jie nežino nieko. Užtai tiesiog gyvena taip, kaip sako širdis...

Ilgai spėliota, ar jie pora. Paskui pasipylė vertinimai: „Deividas jai per jaunas“, „Ineta jį paliks...“ Gali būti ir atvirkščiai... Dieve, kaip mes viską žinome ir nuspėjame kitų gyvenimus. Jiems lengviau, nes jie nežino nieko. Užtai tiesiog gyvena taip, kaip sako širdis...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visa Lietuva beveik metus spėliojo: „Pora Ineta ir Deividas, ar ne?“ Bent dabar patenkinkite smalsumą ir pasakykite, nuo kada esate pora?

REKLAMA



Deividas: Pora tapome šokių projekte. Nori nenori teko bendrauti kasdien, net pietauti kartu, o paskui bendravimas išėjo už šokių salės ribų. Atsirado bendri draugai, pažįstami, pramogos. Kai baigėsi projektas, abiejų galvoje sukosi klausimas, kaip bus toliau, bet viskas išsisprendė savaime. Draugystė tęsėsi ir tebesitęsia.

Ineta: Jis man draugauti nepasiūlė, todėl negalime pasakyti, nuo kada esame pora ir nuo kada ta pradžia. Nesąmonė būtų sakyti, kad nuo tos ar tos dienos. Patys nežinome nuo kurios. Žurnalistai mus spaudė į kampą, bandė ištraukti prisipažinimą. Dėl to ir sakėme: „Stop, leiskite patiems susivokti.“

Deividas: Dar nebuvo ką pasakoti. Juokinga, kai vos užmezgus draugystę, žmonės skuba apsiskelbti, kokie yra laimingi, o po mėnesio pasuka kas sau. Iš viso apie jausmus ir meilę per daug kalbėti viešai nereikia, nes taip ją išduodi.

Ineta: Turi būti paslaptis. Apie ką tada kalbėtume vakarais, jei visi žinotų daugiau nei mes.

REKLAMA
REKLAMA

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas (nuotr. Fotodiena.lt/Karolio Kavolėlio)

O gal tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio? Deividai, Ineta, ar prisimenate pirmąjį susitikimą?



Ineta: Kai mane pakvietė dalyvauti šokių projekte, apie Deividą nieko nežinojau, net nebuvau jo mačiusi. Įsivaizdavau, kad jis žemo ūgio, ir kaip šokių partnerį jį atmečiau, nenorėjau šokti. O paskui visai netikėtai susipažinome Turkijoje, nes abu dalyvavome projekte „Aistrų pakrantė“.

Deividas: Ten man pasakė, kad reikės sušokti su kažkokia aktore Ineta Stasiulyte. Kodėl gi nesušokus? O kai pamačiau pirmąjį kartą, man ji pasirodė graži, pasitempusi, tuomet buvo su akinukais nuo saulės... Po kurio laiko pajutau, kad su ja dar ir smagu, nes mergina labai linksma, sąmojinga. Šokį reikėjo paruošti greitai, supratau, kad su Ineta vargo nebus, nes ji juda puikiai. Iki tol dvejojau, ar dalyvausiu šokių projekte. Grįžau į Vilnių, o ten mane vis ragino kuo greičiau apsispręsti. Pasakiau, kad dalyvausiu. O ir Ineta labai su manimi šokti norėjo (juokiasi).

Ineta: Nes nebebuvo kito varianto. Ne su tavimi šokti norėjau, bet tu pamatei mane ir susilydei (juokiasi). O jeigu rimtai, Deividas iš pirmo žvilgsnio man visai nepatiko. Pasirodė tikras dabita...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė (nuotr. TV3)Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė (nuotr. TV3)

O kai pradėjote šokti?



Deividas: Pykomės. Iš pradžių ji buvo labai nusistačiusi prieš sportinių šokių judesius. Ji, kaip aktorė, nusprendė, kad sportiniais šokiais nieko nepasakysi, neišreikši jokių jausmų. Mane toks požiūris iš pradžių labai erzino. Ir ne tik tai. Visiškai nesutapo mūsų muzikos skonis, supratimas apie išraišką scenoje. Bet kai įsiklausiau, ką aiškina Ineta, turėjau pripažinti, kad ir jos tiesos esama. Taip priėjome bendrą sutarimą ir nebebuvo dėl ko pyktis.

Ineta: Iš pradžių visiškai nesusišnekėjome. Jau po ketvirtos laidos norėjau viską mesti ir palikti projektą. Aš tokia esu: galiu pasiūlyti idėją, kuria visiškai tikiu, bet išklausysiu ir kito nuomonę. Jei man įrodys, kad esu neteisi, pripažinsiu ir pakeisiu nusistatymą. Šiuo atveju gerai, kad abu išgirdome vienas kitą. Su žmogumi, kuris nieko nenori girdėti, o laikosi įsikibęs savo, nebūčiau šokusi iki galo.

Deividas: Jei kalbame apie šokius, esu toks, kuriam niekada nebūna gerai. Turbūt ne mane Ineta turėjo nervinti, o aš ją nervinau ir nervinu dėl savo amžino nepasitenkinimo darbe.

Tiesa, Ineta?

Ineta: Taip, jis mane nervina ir dėl to jį mušu. Daužau ir daužau. Niekada nebuvo, kad sušoktų ir sakytų: „Jėga!“ Visiškas perfekcionistas.

Deividas: Ir tu tokia pati.

Ineta: Bet aš linkusi analizuoti klaidas, surasti priežastis ir eiti pirmyn. O tu iš karto po šokių darai tragediją: „Suklydom, suklydom...“.

REKLAMA

Deivydas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė (Dainiaus Labučio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Deivydas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė (Dainiaus Labučio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Kad Ineta apie Deivido darbą po šokių projekto išmano beveik viską – nėra abejonių. Deividai, o jūs ar žinote, kokie vaidmenys Inetai artimiausi, koks mylimiausias?



Deividas: Žinau, kad ji charakteringų vaidmenų aktorė. Ir labai gera aktorė, įsimylėjusi visus savo vaidmenis. Bet neseniai išsiaiškinau, kad jai labai patinka piktų moterų charakteriai. Ypač mėgsta vaidinti raganas.

Ineta: Ragana – nuskriausta moteris, ant jos aplinkiniai visą gyvenimą „varo“. Ji labai jautri... Iš tiesų tikrai negaliu pasakyti, kuris vaidmuo man mylimiausias. Kiekvienas vaidmuo – kaip naujas kūdikis. Kad ir kokį personažą esu sukūrusi, viskas išmylėta iki galo. Labai myliu savo darbą, todėl sakau ir visada sakysiu, kad nuostabiausia, kas galėjo nutikti ir nutiko mano gyvenime, – profesija.

REKLAMA

Atrodo, kad Inetos energijos ir užsidegimo turėtų užtekti bent keliems...



Deividas: Taip, palyginti su manimi, ji daug energingesnė.

Ineta: Mano ženklas robotas.

Deividas: Jeigu man skauda galvą, prisipažįstu, kad skauda. Tada būnu be energijos, neturiu nuotaikos. O Ineta apie savo galvos skausmą pasako tik vakare, kai būname ir vakarėlyje pasilinksminę, ir dirbę visą dieną.

Ineta: Nesakau, nes nenoriu gadinti nuotaikos nei sau, nei kitiems.

Deividas: Ineta visada linksma, bet jei verkia, tai verkia... Atrodo tokia stipri, energinga, bet iš tiesų ji – labai jautri.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šok su manimi“ filmavimas (nuotr. Balsas.lt/Ruslano Kondratjevo)

Bet paprastai vyrai bijo stiprių moterų...



Deividas: Bijo tų, kurios vyrams per pakaušį – sėdėk ir tylėk. Aš ne apie tokią stiprybę. Ineta energinga, ryžtinga, turi savo nuomonę.

Ineta: Jeigu kam atrodo, kad stipri moteris ta, kuri vadovaujasi bukais principais ir diktuoja sąlygas, tai nėra stiprybė. Ir aš ne tokia.

Deividas: Bent mūsų santykiuose nėra taip, kad kažkuris būtų diktatorius. Kartu sprendžiame viską.

Kai Deividas gyveno, o paskui skyrėsi su Rūta, visi kaltino jo amžių. Jaunas, nesubrendęs... Ar jaučiate amžiaus skirtumą?

Ineta: Visiškai nejaučiu. Kai kuriose situacijose Deividas man atrodo net už mane vyresnis.

Deividas: Kai apšepęs, nesiskutęs ir nesiprausęs (šypsosi)... Jeigu rimtai, tai ypač vakarėliuose, draugų būryje šalia Inetos pasijuntu vyresnis. Šiaip jau visi tie komentarai atsibodo ir nustojau į juos kreipti dėmesį. Kaip užfiksavo mano metus tada, kai susipažinau su Rūta, taip visiems ir likau devyniolikos. Jeigu kažkam nuo to geriau – tegu. Nieko blogo nematau, net jei esu jaunas ir nesubrendęs. Tragedija būtų tada, jei būčiau senas ir vis dar nesubrendęs.

REKLAMA

Deivydas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė (Dainiaus Labučio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Deivydas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė (Dainiaus Labučio nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Bet ne tik apie Deivido amžių kalbama. Šnekama ir apie jo grožį...



Ineta: Jis man labai gražus, tiesiog tobulas. Ir pirmasis vyras mano gyvenime rudomis akim. Niekada nežiūrėjau į rudakius. Jie man buvo visiškai neįdomūs.

Deividas: Ir aš, kai buvau jaunas ir nesubrendęs (juokiasi), galvojau, kad man patinka tamsiaplaukės rudomis akimis, banguotais plaukais, bet pasirodo, širdžiai neįsakysi... Pamatai blondinę (tiesa, ne tikrą – dažytą) ir viskas sugriūva...

REKLAMA

Deividai, atrodo, esate romantikas...



Deividas: Nelabai aš romantiškas.

Ineta: Va, čia tikras savęs apibūdinimas, bet vieną kartą jis labai romantiškai pasielgė. Tačiau nepasakosiu...

Deividas: Vieną kartą? O gėlės, dovanėlės, o kiek kartų į žvaigždes žiūrėjome ant lieptelio. Aš gamtoje tampu romantiškas.

Ineta: O aš galiu pasakyti, kas yra romantiška diena. Ji nieko nesiskiria nuo kitų dienų – dirbi, valgai, bendrauji su žmogumi ir staiga susitinka akys... Štai ir romantika. Gali tą patį daryti dienų dienas, su tuo pačiu žmogumi, bet jei žvilgsnis nepagaus žvilgsnio ir nestabtelės akimirkai, romantikos nėra...

Deividas: Dėmesys – romantika. Manau, kad su Ineta romantiškai galėtume jaustis ir sunkiojo roko koncerte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ineta, kažkada sakėte, kad antspaudas pase jums nieko nereiškia. Ar nuomonė nepasikeitė?



Ineta: Nėra taip, kad nieko nereiškia, esu iš tradicinės tobulos šeimos ir mano tėvai tebegyvena susituokę. Manau, kad visi, kurie taip sako, turi pagrindo, gyvenime yra patyrę kažkokią traumą. Juk paauglystėje visai kitaip galvoji. Kiekviena mergaitė svajoja apie vestuvių pasaką, bet gyvenimas parodo, kad viskas ne taip, kaip pasakose. Ir po tokios patirties atsargiai žiūri į antspaudą pase.

Deividas: Daug mano pažįstamų, kurie susituokė, tvirtina, kad po vestuvių viskas dar stipriau, geriau, bet matau ir kitą pusę. Manau, jei jau susituokei, viskas turi būti bendra, viskas abiejų, o kiek porų gyvena susituokę, o paskolą dalija perpus, pinigai atskiri. Tai kam tada tuoktis?

Ineta: O viskas atskira dėl to, kad jau tuokiantis įvesta pasiruošimo programa: jeigu reikės skirtis...

REKLAMA

Vadinasi, požiūris į santuokos instituciją liko toks pat...



Ineta: Aš jau nieko nežinau. Žinau tik, kad gyventi ar santuokoje, ar ne, be meilės negalima. Turiu draugių, kurios gyvena be meilės, kaip su kaimynu, bet tai ne man. Nėra meilės – vadinasi – nieko nėra. Net ir prasmės gyventi.

Deividas Meškauskas su šokių partnere Ineta Stasiulytė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)Deividas Meškauskas su šokių partnere Ineta Stasiulytė (nuotr. Fotodiena.lt/Tomo Lukšio) (nuotr. Balsas.lt)

O jeigu ne šokių projektas... Tikite likimu, kuris suveda tuos, kuriuos turi suvesti?



Deividas: Man rodos, kad su Ineta būtume vis tiek susitikę. Ne šokių salėje, tai kine, gatvėje...

Ineta: Aš tik dar kartą galiu pasakyti, kad nieko nežinau. Viena mano draugė vis žiūrėdavo į jaunesnius. Dabar prisimenu, kaip jai sakydavau: „Tu nesveika.“ Viešpatie, jeigu būčiau žinojusi, kad man taip kada nors nutiks...

REKLAMA

Gal bent žinote, kaip tai pavadinti, kai visos žinomos tiesos sugriūva ir nieko nebežinai?



Deividas: Greičiausiai tai vadinama „širdžiai neįsakysi...“

Ineta: Kai atsitinka taip, kaip atsitinka, lieka vienintelis dalykas – klausyti širdies.

Daugiau skaitykite spalio mėnesio žurnale GALA.



Taip pat numeryje, skirtame santykių, meilės, išsiskyrimų, pakilimų ir nuosmukių narpliojimui: ekskliuzyvinis interviu su Jolanta Uspaskich – apie šeimą, vaikus, vyrą ir amžinas gyvenimo vertybes, jaukus pašnekesys su aktorių pora Džiugu Siaurusaičiu ir Lina Rastokaite, vakarienė svečiuose pas jaunavedžius Renatą Paleičikaitę – Polujanskienę ir Jurgį Polujanską, pokalbis su skyrybų advokate Vilija Gražulyte apie meilės kainą ir dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų