REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Sauliaus Stomos ir žaliaakės Rūtos skandalo įsiplieskusios  aistros vis dar nerimsta. Seime kilęs triukšmas į dienos šviesą išplukdė įdomiausias kitų parlamentarų ir jų padėjėjų  jausmų istorijas. O jose yra visko: nuo slaptos meilės iki... vestuvių.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl Donaldai Meiželytei dirba net trys jauni vyrai? Ar tiesa, kad  Andriui Šedžiui gražių padėjėjų  pavydi pusė Seimo?  Ir kuris parlamentaras, išsigandęs triukšmo,  vedė savo pavaldinę? Jau šį vakarą 20.30 LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ - sensacingas žvilgsnis į LR Seimo užkulisius.

REKLAMA

Donada  Meiželytė neslėps: po Stomos skandalo jos padėjėjo Martyno visi klausinėja, kokiu būdu jis pateko į Seimo narės komandą. Ligitas Kernagis tiesiai rėš, kad moterų, kurios drąsiai siūlosi į jo „lovą bei širdį“ jau seniai netrūksta. O Seime pasakojamos legendos, kad Julius Veselka  vieną kolegą su jo padėjėja užklupo išties nedviprasmiškoje padėtyje...

Tačiau buvęs Seimo narys Mindaugas Subačius pralenks visus: savo padėjėją Liną  jis  ne tik nuviliojo nuo kolegos Kęstučio Daukšio, Seimo kanceliarija jo mylimajai rašė magistro darbą, o prieš keletą metų įvyko įspūdingos Mindaugo Subačiaus ir Linos Makuškaitės vestuvės. Asmeninės šventės kadrai – pirmą kartą  LNK eteryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų