REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį trečiadienį, spalio 26-ąją, 20.30 val. TV3 laidoje „Be komentarų“ – paskutinio Lietuvos elitui aktualiausio įvykio apžvalga! Televizijos eteryje – praėjusią savaitę įvykusio Rusijos mados guru Valentino Judaškino kolekcijos pristatymo Vilniuje Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje užkulisiai: išskirtiniai interviu su Lietuvos turtingiausiais ir gražiausiais žmonėmis bei pikantiškos aukštuomenės atstovų provokacijos – kaip ir už kiek linksminasi mūsų milijonieriai.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiam vakarui pasipuošti išleidau visai nedaug – apie 10 tūkstančių litų“, – paklaustas atskleidė politikas V. Uspaskichas. Ši suma ponui Viktorui – nedideli pinigai, tačiau kiek jam kainavo brangiausias jo įsigytas drabužis?

REKLAMA

„Kartą, kai buvau komandiruotėje, vakare turėjau eiti į prabangų vakarėlį, tad reikėjo greitai ir gražiai apsirengti. Užbėgau į vieną drabužių parduotuvę ir išsirinkau šilkinius marškinius, kurių kaina buvo 30 tūkstančių dolerių“, – šyptelėjo milijonierius.

Įdomu ar tokia svarbia proga, kaip V. Judaškino vakarėlis, Viktoras išdrįstų pasipuošti kostiumu iš dėvėtų drabužių parduotuvės? Štai kita elito vakarėlio dalyvė – Seimo narė Dalia Teišerskytė − nė neketino slėpti, jog jos rankinukas pirktas kaip tik ten: „Mano rankinė kainavo dvylika litų ir aš nemanau, kad ji prastesnė už tą, kuri būtų kainavusi tūkstantį du šimtus. Man visai negėda ją nešiotis!“

REKLAMA
REKLAMA

Nuolat žurnalų viršeliuose besipuikuojanti Inga Paksaitė, milijonieriai Daina ir Antanas Bosai, tituluota gražuolė Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, verslininkė Renata Paleičikaitė-Polujanskienė, turtuolis Visvaldas Matijošaitis, Seimo nario Kęstučio Daukšio sutuoktinė Eirida – kas pasipuošė brangiausiai, o kas – puošniausiai?

Laidoje „Be komentarų“ – reportažas apie naująjį dainininkės Nijolės Pareigytės meilės romaną. Ar tiesa, kad išsiskyrusi su krepšininku A. Jomantu ji atsidūrė buvusio Kristinos Ivanovos vaikino glėbyje? TV3 žiūrovams – ir išskirtinė medžiaga iš UNICEF ir TV3 šou „Už kiekvieną vaiką“, kuriame Natalijos Bunkės solo debiutas, kadrai iš žvaigždės repeticijų ir specialus interviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų