REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš beveik 70 tūkst. Lietuvos gyventojų, išgirdusiųjų Kambodžos šeimų pagalbos šauksmą ir paaukojusių UNICEF paramos renginyje „Už kiekvieną vaiką“, turės progą pats apsilankyti vienoje vargingiausių pasaulio šalių, kuri taip pat garsėja unikaliu kultūriniu paveldu bei gamta.

REKLAMA
REKLAMA

„Surinktos lėšos yra gyvybiškai reikalingos Kambodžos vaikams ir mamoms, kenčiantiems nuo užkrečiamų ligų ir maisto trūkumo. Mums yra garbė paremti tokį renginį ir prisidėti prie UNICEF misijos kovoti už kiekvieną vaiką. Suteiksime galimybę savomis akimis pamatyti šią nuostabią šalį. Be to, į kelionę žmogus galės vykti ne vienas – dovanosime kelionę dviems asmenims“, – sakė kelionių organizatoriaus TEZ TOUR Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

REKLAMA

Penktadienį tiesioginiame TV3 eteryje vykusiame UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ buvo surinkta per 470 tūkst. litų, tačiau aukojimas vyko ne tik renginio metu. Prieš ir po renginio SMS žinutėmis, skambučiais ir asmeniniais pervedimais gyventojai šią sumą padidino iki daugiau nei 511 tūkst. litų. Aukoti Kambodžos šeimoms bus galima iki penktadienio.

Kaip teigė UNICEF Lietuva vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė, už šią sumą bus galima ženkliai pristabdyti vaikų mirtingumą Kambodžoje ir paskiepyti nuo šešių ligų daugiau nei 100 tūkstančių mažųjų. „Tai itin svarus indėlis gelbėjant gyvybes, tad norėčiau padėkoti kiekvienam, kuris neliko abejingas ir bent keliais litais prisidėjo prie mūsų tikslo“, – sakė J. Majauskaitė.

Spalio 27 d., ketvirtadienį, UNICEF projekto „Už kiekvieną vaiką“ aukojimo iniciatyva finišuos burtų traukimu, kurio metu paaiškės, kas laimės dviejų savaičių trukmės kelionę dviem asmenims į Tailandą, su galimybe apsilankyti Kambodžoje. Iki šiol tokį šansą turi 66 tūkstančiai gyventojų, aukojusių trumpaisiais akcijos numeriais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų