REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Nacionalinis šou: biudžetas“. Vyriausybės pateikto biudžeto projekto ir liūdesį keliančių dokumentų svarstymas panašus į nuobodžiaujančių aktorių vaidinamą pjesę, kurią pastatė netalentingi režisieriai. Kitaip tariant, ir biudžeto svarstytojai ir būsimieji tvirtintojai apie tą patį dalyką kalbasi „skirtingais dažniais“ ir bent dalis jų nėra tikri, kad supranta apie ką šneka.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „Šnipo šmėkla toliau kursto aistras“. Praėjus penkeriems metams po buvusio Rusijos saugumo darbuotojo Aleksandro Litvinenkos mirties, pasaulis taip nieko ir nesužinojo. Kas iš tiesų kaltas dėl šios garsios žmogžudystės?

REKLAMA

„Kas ištrauks euro zoną iš bedugnės?“ – klausia rubrika „Aplink pasaulį“. Europa priėjo liepto galą ir dabar jau svarstomos radikalios priemonės, kurios padėtų išgelbėti euro zoną ir Europos Sąjungą nuo ją slegiančių ekonominių bėdų.

Rubrikoje „Pinigų skonis“ – žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnis „Prieš skolas užmerktos akys“. Euro zonos šalių strategija gyvenk šia diena priėjo liepto galą. Graikijos bėdos nėra opiausia problema?

REKLAMA
REKLAMA

Televizijos ir radijo laidų vedėja, muzikologė, liaudies kultūros puoselėtoja Zita Klemickaitė spalio 19 dieną atšventė 60-metį. Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – žurnalistės Elvyros Žvirblienės interviu su šia nepaprasta moterimi.

Rubrika „Technologijos“ pristato naujos kartos „Apple“ iš manųjį telefoną „iPhone 4S“. Išoriškai naujasis modelis nesiskiria nuo pirmtako, bet nėra toks pats. Kuo jis nustebins mus?

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt SAVAITĖ (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt SAVAITĖ (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų