REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 21-ąją policiją pasiekė žinia apie neeilinį konfliktą, kuriame nukentėjo trys moksleiviai – mokyklos vadovas prieš mažamečius vaikus panaudojo smurtą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Simona Šniaukštaitė teigė galinti atskleisti tik tiek, kad mama dėl smurto, kurį prieš jos vaiką mokykloje panaudojo direktorius, kreipėsi į policiją. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, aiškinamasi, kas iš tiesų atsitiko.

REKLAMA

„Tauragės kurjeris“ sužinojo, kad vaiko motina skundžiasi dėl Jovarų pagrindinės mokyklos direktoriaus Algimanto Kaminskio veiksmų.

Švietimo skyriaus vedėjas Egidijus Šteimantas nenoriai patvirtino šią žinią. Jis sakė negalintis patikėti, kad mokyklos vadovas galėjo smurtauti prieš mažamečius vaikus. Tokių problemų mokyklose kyla retai, dažniau moksleiviai nukenčia nuo kitų moksleivių, o kad direktorius būtų kaltinamas smurtavęs prieš tris mažamečius vaikus, pirmas atvejis.

REKLAMA
REKLAMA

– Kai teisėtvarkos pareigūnai atliks objektyvų tyrimą, viskas paaiškės. Bet ir aš aiškinuosi, kas ten įvyko, kodėl vaiko motina kreipėsi į policiją, – sakė E.Šteimantas.

„Tauragės kurjerio“ pakalbintas Jovarų pagrindinės mokyklos direktorius A.Kaminskis sakė, kad tai pirmas toks nemalonus įvykis per jo 33 metų pedagoginę veiklą ir 17 metų, kai vadovauja šiai mokyklai.

– Nesijaučiu taip baisiai kaltas, nes tik sudraudžiau per pertrauką be jokio saiko išdykaujančius, mokyklos koridoriuje isteriškai klykiančius vaikus. Galėjome viską su mama patys išsiaiškinti, nereikėjo į pagalbą kviestis tokių pajėgų. Daugiau nieko nenoriu komentuoti, verčiau palaukime tyrimo išvadų, – sakė A.Kaminskis.

Tauragės kurjeris

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų