REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Seimo Etikos ir procedūrų komisija ketvirtadienį už uždarų durų svarsto parlamentaro Sauliaus Stomos veiksmus, galimai prasilenkiančius su teisės ir dorovės normomis.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkui Algimantui Salamakinui pasiūlius pačiam S. Stomai apsispręsti, ar posėdis bus uždaras, žurnalistų dėmesio pastaruoju metu nestokojantis politikas pasinaudojo tokia galimybe ir atsisakė viešo jo elgesio nagrinėjimo.

REKLAMA

„Kaip bebūtų, tai yra tam tikras veržimasis į mano asmeninius, jausminius dalykus“, – savo apsisprendimą dėl uždaro posėdžio argumentavo S. Stoma.

Pasak A. Salamakino, ketvirtadienį etikos sargai dar neplanuoja savo sprendimu vertinti S. Stomos elgesį. Ketinama išklausyti jo poziciją, išgirsti atsakymus į klausimus.

S. Stoma pateko į skandalą, kai slaptai filmuotoje medžiagoje užsiminė apie galimybę įdarbinti jauną merginą savo padėjėja, prieš tai praleidus „bandomąjį laikotarpį“ prie jūros.

REKLAMA
REKLAMA

Reaguodamas į žiniasklaidos paviešintą skandalingą istoriją, į kurią įsivėlė parlamentaras S. Stoma, Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų partijos Priežiūros komitetas suspendavo šio parlamentaro narystę partijoje.

S. Stoma kreipėsi į generalinį prokurorą, prašydamas atlikti tyrimą, ar nebuvo pažeistos jo, kaip tautos atstovo, teisės į privatų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų