REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Morali ir ciniška“. Seimo pirmininko galios Lietuvoje daugiau simbolinės, bet tai nėra blogiausia. Prasčiau, kai simboliais imama erzinti visuomenę ir jai pamokslauti. Ekonomistė Aušra Maldeikienė „Balsas.lt savaitei“ prisipažino esanti šokiruota Irenos Degutienės cinizmu. Ar ne laikas liautis moralizuoti žmonėms ir geriau pamėginti juos suprasti?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „7 dienos“ pristato netrukus knygynuose pasirodysiančią balsas.lt žurnalisto Dailiaus Dargio naująją knygą „Kruvinasis mafijos maršrutas“. Pernai didžiulį šurmulį ne tik literatūros, bet ir organizuotų nusikaltėlių pasaulyje sukėlęs pirmojo lietuviškos mafijos bestselerio „Tikroji Daktarų istorija“ autorius D. Dargis grįžta su įspūdinga šalies kriminalinio pasaulio istorija.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį - „D. Kedžio pasekėjas: jie žaidžia į vienus vartus“. Vilnietis Marius Kuprevičius mano, kad nužudytam Vaidui Miliniui mesti įtarimai dėl Drąsiaus Kedžio dukters tvirkinimo yra laužti iš piršto, o šmeižikų ir žudikų reikia ieškoti tarp aktyviausių kovotojų su pedofilais.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su Seimo Darbo partijos frakcijos nare Dangute Mikutiene. D. Mikutienė – vieną tų, kuri susirūpino dėl mobiliųjų telefonų poveikio žmonių, ypač vaikų sveikatai. Plačiau apie tai – straipsnyje „D. Mikutienė: kaliniais rūpinamasi labiau nei vaikais“.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – greitis, pavojus ir mirtis. Po dviejų tragiškų pilotų žūčių pasaulio trasose Lietuvos ralio, motociklų ir žiedinių lenktynių atstovai papasakojo apie kraupiausias patirtas avarijas ir šio sporto grėsmę.

„Spindinčiame gyvenime“ – žurnalistės Elvyros Žvirblienės straipsnis „Kepti karveliai niekur neskraido“. Pusmetis Lietuvoje, pusmetis Kolumbijoje – taip jau kelis dešimtmečius su vyru Algiu gyvena Lietuvos garbės konsulė Kolumbijoje Laima Didžiulienė. Kur gyventi geriau – Lietuvoje ar Kolumbijoje?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasauliui reikia inovatorių, sako pasaulinės kompanijos „Yahoo! Research“ tyrimų direktorė Janet George. Rubrikoje „Finansai plius“ – žurnalistės Rūtos Levickaitės straipsnis „Yahoo“ ekspertė: inovacijos nėra magija“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

 Balsas.lt SAVAITĖ (nuotr. Balsas.lt) Balsas.lt SAVAITĖ (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų