REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sės ar nesės Eglė Jackaitė  į kalėjimą už tai, kad  neva pasididino atlyginimą, sužinojusi, jog laukiasi? Parodomosios, o gal būt pamokomosios bylos atomazga, teismo nuosprendis žinomai aktorei – po savaitės, gruodžio 1- ąją. Tuo tarpu ligi šiol netyla aistros kalbant apie valstybės mastu prasidėjusią raganų medžioklę – mamų, pasinaudojusių tuomet egzistavusia įstatymų spraga, teismai.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienio vakarą per LNK 19.15 val. „Valandoje su Rūta“ vieni sako, kad mamos turi būti teisiamos, nes gudriai pasinaudojo visų mūsų – mokesčių mokėtojų pinigais. Kiti klausia, kodėl į kalėjimą ligi šiol nepateko nei vienas mūsų pinigus švaistantis valdininkas. Kodėl valstybė užsimojo tik prieš silpniausią grandį, mamas?

REKLAMA

„Valandoje su Rūta“ naujai nuskambės ir Eglės Jackaitės istorija. Apie ją įdarbinusį buvusį sužadėtinį Karolį Malinauską prabyla ne tik Eglė, bet ir kitų moterų artimieji.

Lietuvą palikusios dainininkės Berneen uošviai sako, kad šis vyras - tas pats Karolis, prieš kelerius metus  prisistatęs jų marčiai muzikos prodiuseriu. Nelegaliai Lietuvoje gyvenusi dainininkė neva nuo jo tapo priklausoma ir koncertais atidirbinėjo už būstą ir maistą. Berneen tėvai laidoje teigia, kad badavusiai, vien duoną su sviestu valgiusiai Berneen buvo nuolat primenama, jog ji skolinga.

Kaip ir po istorijos su Berneen, taip ir po Eglei Jackaitei iškeltos bylos Karolis Malinauskas išlieka nuošaly. „Valanda su Rūta“ neteisia  ir nekaltina, bet įspėja: moterys, būkite atsargios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų