REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys BTV laidoje „Užkalnio 5“ prisipažino, kad nors mielai sutinka su aktoriais pasėdėti prie taurelės, savo gyvenimo su aktore jis nenorėtų sieti.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš niekada gyvenime negalėčiau draugauti su moterimi aktore. Man atrodo, tie žmonės gyvena visai kitoje atmosferoje. Viskas su jais gerai, malonu bendrauti, sėdėti prie stikliuko, bet gyventi kartu negalėčiau“, - atviravo R. Skaisgirys.

REKLAMA

Laidoje jis taip pat papasakojo apie savo keistą įprotį kiekvienais metais prieš Kalėdas nusipirkti 350 butelių vyno – kad užtektų visiems metams. „Svarbiausia, kad draugai nesueitų tuo metu, kai atsiveži naują partiją, kitaip iki kitų Kalėdų gali ir neužtekti“, - juokėsi jis.

„Užkalnio 5“ taip pat dalyvavusi gydytoja Filomena Taunytė peikė žmonių maniją laikytis įvairių dietų. „Kaip žmonėms nėra vienodų batų, taip nėra ir vieningos mitybos“, - aiškino ji, ragindama kiekvienam sprendimus priimti savo galva.

REKLAMA
REKLAMA

Trečias laidos „Užkalnio 5“ svečias – sekso reikalų ekspertė Milda Bartašiūnaitė. Laidos vedėjas Andrius Užkalnis buvo jai paruošęs visą šūsnį klausimų, kuriuos ekspertams užduoda žurnalų skaitytojai. „Ar tiesa, kad nepastosiu, jei mylėsiuosi per delčią? Kaip masturbuotis su orchidėjos žiedu? Kodėl aš taip noriu pamatyti savo panelės krūtis? Ar normalu, jei vaikinas nuolat gadina orą, net patirdamas orgazmą?“, -  citavo jis žurnale rastus klausimus.

Žodžio kišenėje neieškanti M. Bartašiūnaitė pareiškė, kad orchidėją reikėtų susikišti ten, kur vėjas neužpučia ir pasisiūlyti kokiam nors praeiviui, kuris tikrai žinos, ką daryti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų