REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono pagal WBC versiją 40 metų Vitalijaus Kličko atsisveikinimo su didžiuoju sportu planas: mažiausiai du kartus 2012 lips į ringą, o tuomet jo ateitį nulems sirgaliai, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

2012 metų vasario 18 dieną V. Kličko Miunchene stoja į dvikovą su 27 metų britu Derecku Chisora. „Tai įdomus varžovas. Jeigu klaustumėte manęs, britas mano galva laimėjo tą kovą dėl Europos čempiono vardą su Robertu Heleniusu (teisėjai nusprendė kitaip – red. past.)“, – sakė per 45 karjeros kovas 43 pergales šventęs ukrainietis.

REKLAMA

Birželį Vitalijaus laukia dvikova su kitu britu 31 metų Davidu Haye. Po to, kai Didžiosios Britanijos išsišokėlį boksininką taškais įveikė jaunesnis Kličko brolis Vladimiras, už įžeidimus atsiteisti nori ir vyresnėlis. „D. Heye išties gaus į kaulus, pralaimės nokautu!", – pareiškė Vitalijus.

Ką toliau planuoja keturiasdešimtmetis V. Kličko? „Sirgaliai tuomet nuspręs, ar mano kumščiuose dar yra pakankamai geležies“, – sakė jis. Anot ukrainiečio, bus matyti, ar sirgaliai vis dar jį nori matyti ringe: „George'o Formano amžiaus rekordo, kai jis boksavosi būdamas 45 metų, tikrai nenoriu pagerinti“.

Baigęs boksininko karjerą V. Kličko nori visą dėmesį sutelkti į politiką savo tėvynėje Ukrainoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų