REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis Baltijos kanalas žiūrovus kviečia Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų šventes praleisti su garsiais aktoriais, estrados žvaigždėmis ir pasaulinį pripažinimą pelniusiais humoristais.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgąjį Šv. Kalėdų savaitgalį PBK pradės su specialiąja programa. Gruodžio 23 dieną, kaip ir kasmet nuotaikingų laidų maratoną pradės šventinė „Tegu kalba“ laida su legendiniu jos vedėju Andrejumi Malachovu. Šiemet Andrejus Malachovas į studiją pasikvietė šiuo metu populiarumo viršūnėje esančias televizijos ir šou verslo žvaigždes.

REKLAMA

Iš karto po to PBK eteryje juoko dozę žiūrovams padovanos puikiai visiems žinomi laidos „Parishiltonprožektorius“ komikai Ivanas Urgantas, Sergejus Svetlakovas, Garikas Martirosianas ir Aleksandras Cekalo. O penktadienio vakarą užbaigs intelektualaus žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ metų finalas. Jame susirungs stipriausios „Žinovų klubo“ komandos, kurios varžysis dėl pagrindinio prizo – Briliantinės pelėdos.

Kaip ir kasmet, per Kūčias bei Naujųjų išvakarėse PBK žiūrovus sveikins Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Po jos sveikinimo kanalo eteryje bus pristatyti muzikinės premijos „Auksinis gramofonas“ laureatai. Jau 16-ąjį kartą ši iškilminga ceremonija subūrė pačių ryškiausių ir populiariausių šių metų dainų atlikėjus. Prestižinių premijų laureatais šiemet tapo ir pripažintos estrados žvaigždės, ir jauni populiarūs atlikėjai: Sofija Rotaru, Filipas Kirkorovas, Nikolajus Baskovas, Valerijus Meladze, Dima Bilanas, Valerija ir kt.

REKLAMA
REKLAMA

Kūčių vakarą prie ekranų žiūrovus prikaustys finalinė modernių šokių projekto „Bolero“ laida, kurioje paaiškės, kas surinks daugiausiai komisijos balų ir taps projekto nugalėtoju. O taip pat sužinosime, kam atiteks žiūrovų simpatijų prizas. Du mėnesius prima balerinos ir dailiojo čiuožimo čempionai varžėsi tarpusavyje dėl aukščiausių komisijos įvertinimų ir žiūrovų balsų. Paskutinysis projekto turtas pagaliau išaiškins lyderius, kurie taps „Bolero“ nugalėtojais ir kurią vietą galutinėje įskaitoje užims Lietuvos dailiojo čiuožimo pažiba Povilas Vanagas kartu su savo partnere Julija Machalina.

Šį savaitgalį startuoja didysis šventinis TV maratonas, kuris tęsis iki pat senųjų metų palydėjimo sausio 8 d. Naujųjų metų belaukiant PBK taip pat pažada gausybę įdomių ir linksmų laidų, filmų bei koncertų. Šventinę nuotaiką įsiūbuos didysis naujametinis koncertas „Dvi žvaigždės“, kuriame pasirodys net 38 estrados žvaigždžių duetų. O Naujuosius 2012 metus pasitikti padės milijonus žiūrovų namuose sutraukiantis „Olivjė šou“ kartu su Valdžiu Pešlu, Vera Brežneva, Andrejumi Malachovu, Ivanu Urgantu, Aleksandru Cekalo ir daugybe kitų televizijos įžymybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų