REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar ateinančiais metais Kristinai Brazauskienei pavyks patekti į Seimą? O gal garsi moteris dar kartą ištekės? „Yra kandidatų į mano širdį. Pati juokauju, kad jaunikiai vis važiuoja į Vilnių man pirštis“, – atvirai kalbėjo Kristina Brazauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Skaičiuojame paskutines metų dienas ir darosi smalsu, kas mūsų laukia 2012-aisiais. Įdomu, ir kaip klosis nuolat ekranuose ir spaudos puslapiuose šmėžuojančių žmonių likimai.

REKLAMA

Garsenybių ateitį nuspėti mėgino pokalbių laidos „Negaliu tylėti“ studijoje susirinkę garsūs šalies būrėjai, ekstrasensai, tarologai, numerologai - Leopoldas Malinauskas, Gaudentas Naujokas, Vanda Darjina ir Galina Šmidt. „Ineta, nejaugi nei vieno blogo dalyko nenorėtumėte palikti senuose metuose?“ – aktorės Inetos Stasiulytės paklausė laidos vedėja Asta Dudurytė.

„Kad jau palikau“, – nusikvatojo šiemet naują meilės ryšį su šokėju Deividu Meškausku užmezgusi aktorė.  Ar ateinančiais metais ši pora sukurs šeimą?

REKLAMA
REKLAMA

„Jums abiems bus pats geriausias laikas meilei, o ar sulauksime vedybų – nuspręsite tik jūs patys“, – apie poros ateitį kalbėjo numerologė Galina Šmidt.

Kokį likimą skaičiai ir burtai pranašavo daug negandų šiemet patyrusiai aktorei Eglei Jackaitei? Ar pavyks Nerijui Juškai po sunkios operacijos vėl grįžti į sceną?  O gal ryškiausia šalies moteris – Raisa Šarkienė kitais metais emigruos? Asmeninės ir politinės ateinančių metų prognozės - nuotaikingoje šventinėje pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ trečiadienį, 18 val. 55 min. per “Lietuvos ryto" televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų