REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis Baltijos kanalas per Naujuosius metus žiūrovams ruošia prabangias vaišes. Visą ilgąjį Naujųjų metų savaitgalį PBK rodys kultinius filmus su kino ikonomis tapusiais aktoriais, viską pagardinant juoku ir nepakartojamu komikų sąmoju bei dainomis. Prieš pat vidurnaktį ekranuose suspindės estrados žvaigždžių lietus, o pirmąją Naujųjų metų dieną lydės didžiosios kino premjeros ir iš koto verčiančios parodijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Likimo ironija, arba po pirties!” (nuotr. BMA archyvo)„Likimo ironija, arba po pirties!” (nuotr. BMA archyvo)

Ruoštis Naujųjų metų sutikimui PBK kviečia žiūrovus į nostalgišką kelionę po kino klasikos lobynus. Šeštadienį 12:20 žiūrovų dėmesiui kultinė komedija „Sėkmės džentelmenai“ apie mielą ir jautrų vaikų darželio direktorių Troškiną, kuriam labai nepasisekė – jis kaip du vandens lašai panašus į banditą pravarde „Docentas“. O kokie gi Naujieji metai be dar vienos legendinės komedijos „Likimo ironija, arba po pirties!"? Avantiūrinė istorija apie gydytoją Ženią ir mokytoją Nadią – PBK eteryje 14:00.

REKLAMA

„Dvi žvaigždės“ (nuotr. BMA archyvo)„Dvi žvaigždės“ (nuotr. BMA archyvo)

Šventinę nuotaiką jau nuo 18:00 įsiūbuos didysis naujametinis koncertas „Dvi žvaigždės“, kartu su renginio vedėjais Filipu Kirkorovu ir Andrejumi Malachovu. Renginio organizatoriai paruošė 60 kilogramų konfeti, 17 kilogramų serpantinų, 6000 bengališkų ugnelių... ir net 38 žvaigždžių duetų, kurie pasiruošę Naujuosius padaryti šviesesnius, linksmesnius ir garsesnius.

„Olivjė šou“ (nuotr. BMA archyvo)„Olivjė šou“ (nuotr. BMA archyvo)

Naujuosius 2012 metus pasitikti padės milijonus žiūrovų namuose sutraukiantis „Olivjė šou“. Skambant laikrodžių dūžiams ir kylant į viršų šampano taurėms, žiūrovus sveikins Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė, mylimi atlikėjai ir laidų vedėjai. Vakaro svečius pasitiks Valdis Pešlas ir Svetlana Zejnalova, gėrimus prie baro siūlys Vera Brežneva, Julija Zimina ir Andrejus Malachovas, o už tostus, juokus ir fejerverkus bus atsakingi Ivanas Urgantas ir Aleksandras Cekalo.

REKLAMA
REKLAMA

Naujųjų metų rytas prie eglutės ir televizoriaus pirmiausia sutrauks vaikučius. 8:10 jų laukia animacinis filmas „Apie šaulį Fedotą, šaunuolį vaikiną“, kuris kasdien carui ir jo svitai parūpindavo šviežio maisto. Vieną dieną medžioklė Fedotui nenusisekė. Tačiau jau grįžtant į rūmus jam ant šautuvo vamzdžio nutūpė balandis ir prabilo žmogaus balsu. Įdomu, ką gi Fedotui jis pakuždėjo?

Naujiesiems metams įsibėgėjus, 12:45 PBK ekrane – ekstremaliai juokinga komedija „Operacija „Su naujaisiais metais!“. Filmo istorija panaši į anekdotą: į Peterburgo ligoninę prieš pat Naujuosius patenka generolas, „naujasis rusas“, pora žudikų, erotinių romanų autorius ir milicininkas. Tačiau gyvenimas tęsiasi – ir generolas imasi vadovauti iškilmingos šventės pasiruošimui...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šrekas. Ilgai ir laimingai“ (nuotr. BMA archyvo)„Šrekas. Ilgai ir laimingai“ (nuotr. BMA archyvo)

Ilgasis Naujųjų metų savaitgalis – geriausias laikas ne tik pabūti su šeima ir artimaisiais, bet ir pamatyti didžiąsias kino premjeras! Sekmadienio pavakarę 16:30 televizorių ekranai sužaliuos – juose pasirodys animacinis filmas „Šrekas. Ilgai ir laimingai“. Naujųjų išvakares primins ir su pamėgtais herojais vėl suves filmas „Likimo ironija, arba laimingų Naujųjų!“. Pirmąją 2012-ųjų metų dieną siurprizą PBK žiūrovams paruošė ir humoro šou „Didelis skirtumas“. 20:05 garsiausi Rusijos komikai ir parodijų meistrai pristatys naujausias savo miniatiūras. Svečiuose pas Ivaną Urgantą ir Aleksandrą Cekalo apsilankys netgi Uma Turman, Arnoldas Švarcnegeris, Ponas Bynas ir „Žvaigždžių karų“ personažas Dartas Veideris.

REKLAMA

„Eglutės“ (nuotr. BMA archyvo)„Eglutės“ (nuotr. BMA archyvo)

O vakare, 21:50 ekranuose vėl dominuos žalia spalva – žiūrovų dėmesiui premjerinė komedija „Eglutės“ apie mergaitę iš vaikų namų, kuri pareiškia, kad jos tėvas yra Rusijos prezidentas. Tačiau vaikai ja netiki ir reikalauja pateikti įrodymus – prezidentas savo naujametinėje kalboje turi pasakyti kodinę frazę. Kitaip su ja niekas nebedraugaus. Padėti Variai sutinka jos draugas Vova, žinantis apie „šešių rankų paspaudimų“ teoriją, pagal kurią visus žmones pasaulyje skiria tik šeši pažįstami.

Visos gražiausios akimirkos pasitinkant 2012-uosius Drakono metus – su Pirmuoju Baltijos kanalu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų