REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis Baltijos kanalas Naujųjų metų išvakarėse žiūrovams dovanoja dvi ypatingas dovanas – didįjį naujametinį koncertą „Dvi žvaigždės“ ir šventinį projektą „Olivjė šou“. Skambant laikrodžių dūžiams ir kylant į viršų šampano taurėms, žiūrovus sveikins Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė, mylimi atlikėjai ir laidų vedėjai.

REKLAMA
REKLAMA

„Dvi žvaigždės“ (nuotr. BMA archyvo)„Dvi žvaigždės“ (nuotr. BMA archyvo)

Muzikiniame žvaigždžių maratone „Dvi žvaigždės“ kartu su renginio vedėjais Filipu Kirkorovu ir Andrejumi Malachovu scenoje pasirodys net 38 žvaigždžių duetai, kurie pasiruošę Naujuosius padaryti šviesesnius, linksmesnius ir geresnius. Koncerte dalyvaus ir patyrę atlikėjai, ir tie, kurių žiūrovai neseniai dar net nepažinojo. Pagrindinė šventės taisyklė – nepaisyti jokių taisyklių. Visų laukiamas Senelis Šaltis nesitikės gerų žodžių savo adresu, o pats šoks ir dainuos – ir ne vienas, o kartu su kitu Seneliu Šalčiu. Goša Kucenko ir Denisas Maidanovas atliks dainą „Norime jums sąžiningai pasakyti“ ir visiems įrodys, kad Senelis Šaltis gali būti ir plikas.

REKLAMA

Nauji metai – tai vienintelė šventė, kai kaimynai nestuksena per šildymo radiatorius ir nereikalauja „pritildyti garso“. Pasinaudodami tuo, Viktorija Daineko ir Aleksandras Oleško įrašė sveikinimo dainą „Mano kaimynas“, tikėdami, kad kaimynai ateis ir paprašys pasigarsinti muziką. Filipas Kirkorovas ir Maša Rasputina praneš apie „Neužbaigtą romaną“, Markas Tišmanas „apšvarins“ Nonos Grišajevos sodybą, o dainininkas Stasas Piecha kartu su olimpine čempione Liajsan Utiaševa pristatys vokalinį-gimnastinį duetą „Let it Snow“.

REKLAMA
REKLAMA

„Dvi žvaigždės“ (nuotr. BMA archyvo)„Dvi žvaigždės“ (nuotr. BMA archyvo)

Be šių garsenybių šventėje taip pat dalyvaus Viačeslavas Fetisovas ir Laima Vaikulė, Dima Bilanas ir Julija Zimina, Tamara Gverdčiteli ir Dmitrijus Diuževas, Valerijus Meladzė ir Diana Arbenina, Maratas Bašarovas ir Žana Friskė, Sergejus Lazarevas ir Lera Kudrevceva, Jekaterina Striženova ir Levas Leščenko, Piotras Todorovskis ir Garikas Sukačiovas, Alsu ir Oskaras Kučera, Natalija Podolskaja ir Andrejus Černyševas bei daugelis kitų.

Naujųjų metų vaišes pagardins „Olivjė šou“

Likus kelioms akimirkoms iki Naujųjų metų, PBK eteryje naujametinis projektas „Olivjė šou“, kasmet prie televizorių ekranų sutraukiantis milijonus žiūrovų. Skambant laikrodžių dūžiams ir kylant į viršų šampano taurėms, žiūrovus sveikins Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė, mylimi atlikėjai ir laidų vedėjai. Vakaro svečius pasitiks Valdis Pešlas ir Svetlana Zejnalova, gėrimus prie baro siūlys Vera Brežneva, Julija Zimina ir Andrejus Malachovas, o už tostus, juokus ir fejerverkus bus atsakingi komikai Ivanas Urgantas ir Aleksandras Cekalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Olivjė šou“ (nuotr. BMA archyvo)„Olivjė šou“ (nuotr. BMA archyvo)

Žiūrovai jau žino, kad Naujųjų metų naktis kartu su PBK visada yra ypatinga. Tad ir pasitinkant 2012-uosius Juodojo drakono metus jų laukia mylimiausi artistai, muzikantai ir ekskliuzyviniai muzikiniai sveikinimai. Scenos dekoracijos bus keičiamos lyg pasakoje, pamojus stebuklinga lazdele. Visame pasaulyje žinomi kūriniai bus atlikti naujoviškai. Tokių stebuklų galima sulaukti tik Naujųjų metų naktį!

Tik per PBK žiūrovai pamatys nepakartojamus artistus: Filipą Kirkorovą, Valentiną Judaškiną, Sofiją Rotaru, Dimą Bilaną, Dmitrijų Nagijevą, Larisą Doliną, Grigorijų Lepsą ir daugybę kitų. Jeleną Vajengą persekios pulkas gerbėjų – Maratas Bašarovas, Viačeslavas Manučiarovas ir Borisas Smolkinas. Tačiau Jelena, nors ir skirs kiekvienam iš jų dėmesio ir bučinių, bet neskubės išsirinkti to vienintelio. Stasas Michailovas prisipažins meilėje visoms prie televizijos ekranų sėdinčioms moterims. Aleksandras Revva išmoks baleto pagrindų ir pakvies merginas kartu sušokti pa-de-de. Linksmus pokštus ir gerą nuotaiką garantuos laidų „Yesterday LIVE“ ir „Didelis skirtumas“ vedantieji.

REKLAMA

„Olivjė šou“ (nuotr. BMA archyvo)„Olivjė šou“ (nuotr. BMA archyvo)

Tikrieji indėnai Michailas Jefremovas ir Dmitrijus Charatjanas į savo vežimą pakvies čigonus ir pavaišins juos tikra rusiška samane, o Lolita ir Irina Alegrova iš Georgijaus Lepso pavogs „Degtinės taurelę“ ir smagiai praleis laiką šnekučiuojant „tarp mūsų mergaičių“. Evelina Chromcenko ir Arina Šarapova paskelbs „Mados nuosprendį" Laimos Vaikulės naujametinei aprangai. Nadežda Babkina atliks hitą „Jingle Bells", kurį išgirdęs Eltonas Džonas užsigeis Londone įrašyti rusų liaudies dainą.

Beje, žiūrovų laukia ir teatrališka kelionė laiku. Kaip atrodytų Naujųjų 1912-ųjų metų sutikimas, jei tuomet jau būtų televizija? Kaip skambėtų naujametinis laidų „Stebuklų laukas“, „Tegul kalba“ ir „Mados nuosprendis“ vedėjų sveikinimas? Žiūrovus sveikins Rusijos Caras ir bus rodomas filmas „Likimo ironija, arba po pirties“ - tik veiksmas vyks prieš 100 metų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų