REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metų žmogumi išrinkta prezidentė Dalia Grybauskaitė. Per devyniolika pastarųjų metų šį titulą yra pelnę tik Lietuvos vadovai. Metų žmogaus rinkimus D. Grybauskaitė laimi jau trečius metus iš eilės, šeštadienį skelbia „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Iš valstybės įsigijęs žemės Trakiškio kaimo (Panevėžio r.) gyventojas Algimantas Svaldenis po kelerių metų įsitikino, jog žemės gavo mažiau nei pirko. Nors nustatytas žemės trūkumas yra net mažesnis už įstatymo leistiną paklaidą, žemės pirkėjas jaučiasi apiplėštas valstybės ir mano, jog žemės matavimus atliekantys geodezininkai sąmoningai piktnaudžiauja įstatymu. „Ūkininko patarėjas“.

REKLAMA

Artėjant Naujųjų metų šventėms, pareigūnams susirūpinimą kelia prekyba pirotechnikos priemonėmis ir jų naudojimas. Palydėdami senuosius metus dažnai susižalojame naudodami įvairius fejerverkus, petardas. Šiandien vakare dangų nušvies spalvotos iškilmių ugnys, kurios ne visiems sukels tik gerų emocijų. „Valstiečių laikraštis".

Dėl naujos žemės mokesčio tvarkos įpykę žemdirbiai šaukiasi Prezidentės pagalbos. Ūkininkai tvirtina, kad Seime neseniai priimti Žemės mokesčio įstatymo pakeitimai jiems nepalankūs. Naujo įstatymo rengėjai tai neigia, teigdami, kad jie norėję apmokestinti tik apleistos žemės savininkus. „Valstiečių laikraštis“.

REKLAMA
REKLAMA

Mažindama kitų metų išlaidas Švietimo ir mokslo ministerija užsimojo didinti kaimo mokyklų vyresnių klasių mokinių skaičių, o tai reikštų dalies jų uždarymą.

Sumažinus kitų metų biudžeto išlaidas 4 procentais, Švietimo ir mokslo ministerija džiaugiasi kuo mažiau karpysianti jautriausių sričių finansavimą. "Panevėžio balsas"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų