REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip išsirinkti tuos vienintelius kvepalus, kuriuos norėtųsi pirkti vėl ir vėl? Leiskite jums rekomenduoti tai, ką siūlo žvaigždės!

Kaip išsirinkti tuos vienintelius kvepalus, kuriuos norėtųsi pirkti vėl ir vėl? Leiskite jums rekomenduoti tai, ką siūlo žvaigždės!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Šio ženklo atstovams patinka klasikiniai kvapai su aiškiai išreiktu aromatu, mielai renkasi griežtus, vyriškus kvapus, kurie asocijuojasi su jėgos, pasitikėjimo savimi atributais – lenktynėmis, ekstremaliu sportu, nardymu. Aromatai gali apjungti citrusų, mėtos, bergamotės, kadagio, sandalmedžio natas. Aštrūs kvapai juos aktyvuoja, daro atkaklesniais, padeda sutelkti dėmesį. Medienos natos gerina savijautą, įkvepia dideliems darbams.

REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Allure“, „Coco“, „Opium“, „Chanel 5“, „Magic Noire“, taip pat drąsūs „Comme des Garcons Odeur 71“, energingi „Rochas Lumiere“, avantiūristiški „Lancome Miracle“.

Vyrams rekomenduojama: „Kenzo“, „Green Jens“, „M. Jordan“, „One Men Show“.

Jautis

Pačiais tinkamiausiais kvapais Jaučiams laikomi saldūs gėlių aromatai, taip pat šviežias bergamotės, kriaušių aromatas. Tokie kvepalai stimuliuoja jų įgimtą estetizmą. Samanų aromato pagrindas padeda Jaučiams lengviau prisitaikyti prie gyvenimo pokyčių ir naujovių, daro juos aktyvesnius, sumanesnius. Moteriai, kuri trokšta suvilioti po Jaučio ženklu gimusį vyrą, rekomenduojami vanilės, cinamono, mairūno, kvapiosios kanangos aromatai. Jaučiams patinka seksualiai jaudinantys kvapai. Jei dovanojate kvepalus Jaučiui – tiks ryškiai raudonas flakonas arba ryškiai žalia pakuotė.

REKLAMA
REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Amarige“, „Champagne“, „Organza“, XS, gamtos grožio atspindžių persmelkti „Guerlain Amarige“, šelmiški „La Perla Io“.

Vyrams rekomenduojama: „Egoist“, „Fahrenheit“, „Hugo“, „Yatagan“.

Dvyniai

Aktyviam Dvynių gyvenimo būdui tiks gaivios citrusinės natos. Toks kvapas teigiamai veikia jų psichiką, padeda susikaupti. Prieskonių ir šviežios žalumos aromatai padeda stabilizuoti jų nervų sistemą. Kadangi Dvynių skonis nuolat keičiasi, jiems ypač parankūs ultramadingi, nauji kvapai. Dvyniai apskritai mėgsta keisti kvepalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dovanokite jiems ekstravagantiškus šviesiai gelsvo ar dangiškai mėlyno stiklo kvepalų flakonėlius – ir tikrai suteiksite džiaugsmo.

Moterims rekomenduojama: „5-Avenue“, „1881-Cerruti“, „L'Eua Par Kenzo“, „Pleasures“, gaivūs ir gėliški „Christian Dior Remember Me“, lengvi kaip debesėlis „Betty Barclay Women“.

Vyrams rekomenduojama: „Aqua Digio“, „Blue Jens“, „Versus“, „What About Adam“.

Vėžys

Jausmingiems ir emocionaliems Vėžiams labai svarbu rami atmosfera ir harmonija. Vėžys – vandens ženklas, taigi jis geriausiai pailsi prie jūros, pasikrauna energijos. Gaivus jūros kvapas ir paslaptingos gėlių aromato natos įkvepia kūrybiškos prigimties Vėžius. Geriausia dovana Vėžiams – apvalus flakonas tamsiai geltonoje pakuotėje. Jiems taip pat patinka balta spalva, simbolizuojanti šviesą ir švarą.

REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Aqua Digio“, „Escape“, „L'Eua D'Issey“, „Magnetic“, kartkartėmis užplūstančią blogą nuotaiką padės išsklaidyti „Flower by Kenzo“, o gerumą ir gebėjimą atjausti pabrėš šiltas „Hugo Boss Women“ aromatas.

Vyrams rekomenduojama: „Cool Water“, „1881-Cerruti“, „Joop/Read“, „Pleasures“.

Liūtas

Liūtai trykšte trykšta energija, kurios gali pavydėti visi kiti ženklai. Idealus aromatas Liūtams – gėlių ir klasikinių elegantiškų kvapų kokteilis. Jausmingiausiai Liūtai reaguoja į sodrius aromatus. Gaivus narcizų kvapas įkvepia pasitikėjimo savimi ir stiprina savo vertės suvokimo jausmą. Iš esmės Liūtai teikia pirmenybę ryškiems, įsimintiniems kvapams. Tai gali būti aromatai su kvapiosios kanangos, baziliko, vanilės, imbiero, pačiulių natomis. Liūtams patinka dideli įspūdingi kvepalų buteliukai, pageidautina – geltonoje, žalioje, aukso spalvos pakuotėje. Liūtams svarbu ne tiek pats kvapas, kiek jo kuriamas prabangos įspūdis ir prestižas. Liūtams svarbu sukurti aplink save sėkmės ir šventės atmosferą.

REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Eternity“ , „Miss Dior“, „Paris“, „Poison“. Šio ženklo atstovių išradingumą, intuiciją ir optimizmą efektingai pristatys „Estee Lauder Intuition“, o auksaspalviai „Christian Dior J'Adore“ gali tapti tikra jų svajone.

Vyrams rekomenduojama: „Havana“, „Polo Sport“, „Romo Uomo“, „Zino Davidoff“.

Mergelė

Paprastai Mergelės nemėgsta išsiskirti. Todėl noriai renkasi santūrius, šaltokus aromatus su karstelėjusio kvapo natomis. Taip jos stengiasi paslėpti giliai širdyje glūdinčią romantiką. Joms tiks isopo, kajaputo, kadagio, arbatmedžio kvapai. Mergelėms patinka kvepalų buteliukai, dekoruoti griežtais geometrinių formų ornamentais. Jas taip pat kvepalus įsigyti paskatins mėlyna pakuotė. Jei vis dėlto romantiška prigimtis išsivaduotų iš racionalumo gniaužtų, Mergelės mielai riktųsi stiprius, egzotiškus gėlių kvapus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Anais Anais“, „Diva“, „Paloma Picasso“, „Roma“, seksualumą pabrėš „Lilias Sexy Night Cologne“, rūpestingumą ir praktiškumą paryškins „Jil Sander Sensations“.

Vyrams rekomenduojama: „Jazz!“, „One“, „Sculpture“, „Angel“.

Svarstyklės

Jų stichija – oras. Galbūt todėl jos lengvai susitvarko su tuo, kas kitiems sukelia galvos skausmą. Mielai renkasi rožes ir frezijas, našlaites ir rudenines gėles. Saldūs kvapai suteikia Svarstyklėms daugiau pasitikėjimo savimi. Šilti tabako kvapai dovanoja ryžtingumą, užtikrintumą. Svarstyklės daug laiko skiria savo išvaizdai ir kvepalams. Joms patinka egzotiškos naujienos su vaisiniais ir saldžiais aromatais. Tai gali būti vanilės, pankolio, palmrožės, mirtos pagrindu sukurti kvepalai. Svarstyklėms bus malonu jei kvepalų buteliukas bus taisyklingos formos, suapvalintais kraštais, melsvai žalsvoje pakuotėje.

REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Gabriela Sabatini“, „Poeme“, „Priscilla Presley“, „Venezia“, kūrybingos prigimties Svarstyklėms tiks avangardinis „Ella Mikao“ aromatas bambuko pakuotėje, Svarstyklėms būdingą optimizmą ir lengvumą pabrėš „Coty Toujourns Masumi“ ir „Jean Luc Amsler Femme“.

Vyrams rekomenduojama: „Hugo“, „Declaration“, „Boss Elements“, „Black Seans“.

Skorpionas

Savo charakteriu atkaklus ir nepriklausomas Skorpionas daro tai, kas jam šauna į galvą. Jo devizas – „viskas arba nieko!“ Jei sugebėsite savo atžvilgiu nuteikti jį palankiai – įsigysite ištikimą draugą. Skorpionams patinka mėlynos gėlės, galbūt todėl, kad tai – jų stichijos spalvos, taigi ši spalva net labai pageidautina ant kvepalų dėžutės. Skorpionams patinka subtilus narcizų aromatas, citrusiniai kvapai stimuliuoja jų dvasines jėgas, vanilės natos gerina nuotaiką, švelnina vidinius konfliktus, nuteikia Skorpioną atvirumui, bendravimui. Skorpionai mieliausiai naudojasi aromatais, kurių viršutinės natos – šaltos citrusinės, o po jų pasigirsta sodrūs ir jausmingi rytietiškų aromatų apatiniai pustoniai. Skorpioną taip pat sugundys asimetriškas kvepalų buteliukas, tamsiai mėlynas stiklas, raudona arba sodriai žalia pakuotė.

REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Contradiction“, „Extravagance“ , „D"Amarige“, „Vanessa“, vienu metu ir aistringi, ir švelnūs „Calvin Klein Truth“ ypač tiks ryškiai Skorpiono asmenybei atskleisti, o prieraišumą ir klasikinę eleganciją puoselės „Balmain Eau d'lvoire“.

Vyrams rekomenduojama: „Tommy“, „L'Eua D'Issey“, „Eternity, Dun“.

Šaulys

Dauguma Šaulių iš prigimties – optimistai. Jų stichija pagal Zodiaką – ugnis, kuri padeda jiems ieškoti savo idealų. Jų teigiamas požiūris į gyvenimą ir geranoriškumas leidžia jiems nuolat būti draugų apsuptyje. Gerberų puokštė tikrai suvirpins Šaulio širdį, o levandų, citrusinių vaisių ir samanų kvapas juos veikia kaip gyvybės vanduo. Šauliams patinka egzotiški ir originalūs aromatai. Jie gali priminti jūros gaivą arba egzotišką griežtoką gėlių bei tropinių vaisių aromatą. Kvape gali atsiskleisti kvapiosios kanangos, gvazdikėlių, mairūnų, anyžių natos. Šauliams ypač patiks netradicinės formos kvepalų buteliukas, karališkos sodrios mėlynos arba ugninės raudonos spalvos pakuotė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „L.B.de Ricci“, „Sculpture“, „S.Jacomo“, „Champs Elysees“, taip pat tiks ryškus „DeBon E'Zuparomatas“, optimistiškas „Nina Ricci Premier Jour“.

Vyrams rekomenduojama: „Escape“, „One“, „Bulgari“, „Dolce & Gabbana“.

Ožiaragis

Žmonėms, globojamiems Ožiaragio žvaigždyno, tvarka ir atsakomybės jausmas – ne tuščios frazės. Ožiaragiams patinka kamelijos. Taip pat kvepalai, kuriuose yra tabako, odos kvapo natų. Jų dėmesį prikausto ir jazminų aromatas, kartokas samanų, medienos, vaistažolių kvapas stimuliuoja jų nervų sistemą, leidžia susikoncentruoti. Iš išorės šaltoki Ožiaragiai dažnai keičia kvepalus, tačiau lieka ištikimi kartokiems kvapams. Jiems arčiau širdies kvapai, kurie tinka dalykiniam pokalbiui, o ne diskotekai. Ožiaragiams geriausia dovanoti kvepalus su šalavijo, eukalipto, sandalmedžio, pušų, neroli natomis. Astrologai pataria: dovanokite jiems kartokus, bet gaivius kvepalus su gėlių ir vaisių kvapų akcentais. Pageidautina – masyviame buteliuke, supakuotame į tamsią dėžutę, pavyzdžiui, antracitų, tamsiai mėlynos arba tamsiai žalios spalvos.

REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Ocean Dream“, „Organza“, „Dolce Una“, „Rocco Barocco Silver“, joms patiks išraiškingas „Naomi Campbell Naomagic“ aromatas, kuris savo medienos ir rytų kvapų kompozicija pabrėžia moteriškumą ir ryžtingumą, o avantiūristišką Ožiaragių charakterį atskleis „Lacoste for Women“.

Vyrams rekomenduojama: „Hugo“, „Yatagan“, „Havana“, „Green Jens“.

Vandenis

Labiau už viską jis vertina laisvės ir nepriklausomybės pojūtį. Jis nuolat ieško ko nors naujo, stengiasi būti vienu žingsniu priekyje, šiek tiek numatyti ateitį. Vandeniui patinka elegantiški gėlių kvapai, ypač jei juose jausis rožės ir apelsinmedžio natų. Šie aromatai jį vienu metu ir svaigina, ir ramina, ir stimuliuoja dvasios stiprybę. Vandeniams patinka visa, kas neįprasta ir dvelkia romantika, visa, kas primena bangas, jūrą, nuotykius. Jie mielai renkasi gaivius jūros kvapus ir kvapus, kurie suteikia vėsumos pojūtį. Vandeniams tiks aromatai sandalmedžio, gvazdikėlių, muskato pagrindu. Pageidautina rausvai violetinėje arba šaltų mėlynų atspalvių pakuotėje, papuoštoje sidabriniu kaspinėliu.

REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Anais Anais“, „1881-Cerruti“, „XS“, „Oh Lala“, taip pat šio ženklo atstovėms tiks griežti, ryžtingi kvapai, pavyzdžiui, „Ghost“, „Givenchy Oblique“, „Nautilus Donna“.

Vyrams rekomenduojama: „Kenzo“, „Polo Sport“, „Opium“, „Roma Uom“.

Žuvys

Nepaisant to, kad Žuvys – subtilios ir jautrios, jos išties gali elgtis energingai, ryžtingai stoti į kovą su nemalonumais. Žuvis jungia pasąmonės ryšys su lelijomis ir orchidėjomis. Išpuoselėtą grožio suvokimą turinčios Žuvys dievina retų gėlių, samanų aromatus. Mimozos kvapas įkvepia ir stimuliuoja jas naujiems darbams, stiprina gebėjimą įsijausti į artimųjų nuotaikas. Sunkūs, balzaminiai samanų ir ambros kvapai žadina jų jausmingumą ir fantaziją. Žuvys minkštos, svajojančios, romantiškos. Jos mielai renkasi švelnius, neįkyrius kvapus. Joms patinka gėlių aromatai – baltoji lelija, rožė, mirta. Taip pat nosį pakutens gaivūs kadagio, kininio citrinmedžio, citrusinių vaisių aromatai. Pageidautina, kad kvepalai būtų supilti į aptakios formos buteliuką, pastelinių spalvų pakuotėje.

REKLAMA
REKLAMA

Moterims rekomenduojama: „Champs Elysees“, „Roma“, „Jungle“, „Diva“, meilę vandens stichijai išreikšti padės „Sergio Taccini Ozone“, o intuicijos galias parems ir priešingos lyties dėmesį patrauks aromatas „Coty Words“.

Vyrams rekomenduojama: „Fahrenheit“, „Sculpture“, „One Man Show“, „Minotaure“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų