REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizijos dainų ir šokių projektai. Aistros jų užkulisiuose dažnai verda kur kas didesnės, nei mato žiūrovai. Ir ne tik dėl pirmosios vietos. Šokėjas Saulius Skambinas šį ketvirtadienio vakarą populiariausioje LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta„ prisipažins, jog būtent parketas ir šokių bateliai jam padovanojo žmoną ir vaiką. Kodėl šokėjas dabar nusprendė siekti politiko karjeros? „Žinau, kad mane gali sutrinti, tiesiog su žemėm sumaišyti, jeigu man nepasiseks. Tada pasiimsiu žmoną, vaiką ir išvyksiu iš Lietuvos“, - aiškins Saulius Skambinas.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Žilvinas Žvagulis neslėps, kad taip pat buvo gavęs pasiūlymą keliauti į Seimą, tačiau jo atsisakė. „Mano galvoje vien natos, tegul ten eina tie, kurie sugeba". Kur kas iškalbingiau Žilvinas vertins žmonos dainininkės Irenos Starošaitės pirmosios vietos laimėjimą LNK šokių projekte: „Aš jai sakiau - tu neritmiška, tau dar dešimt metų treniruotis reikės. Ir apskritai laikas vyniotis meškeres, nes gruodžio mėnesį darbo daug“. Tiesa, Žilvinas prisipažins, jog nelabai ramiai stebėjo savo žmoną šokant su jaunu partneriu, nors net skolino jam savo marškinius, kad tik pora gerai atrodytų.

REKLAMA

Karolina Liukaitytė atskleis, kodėl, likus kelioms valandoms iki finalo, ji visiškai išsekusi išvažiavo į ligoninę ir galėjo nebepasirodyti šokių projekto finale. „Repetuodavome naktimis, kad priversčiau save pakilti ir šokti, gerdavau energetinius gėrimus, po to negalėdama užmigti – migdomuosius. Finalo dieną supratau, kad nepastoviu ant kojų"

Andrius Butkus apsimes neišgirdęs provokuojančio klausimo „Ar iš tiesų jis sutiko dalyvauti projekte tik todėl, kad jūsų su Erika pora pasieks finalą".

Dainininkė, laidų vedėja, vos pasibaigus šokių projektui jau dalyvaujanti „Žvaigždžių duetuose" Irūna Puzaraitė neslėps, kad jai svarbiausia – darbas. Į laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės klausimą, ar turi draugų, atsakys tiesiai – ne. Taip pat neturi laiko ir artimam draugui. Ar tikrai tarp jos ir aktoriaus Mariaus Jampolskio nebuvo įsižiebusi simpatija? „Pasakysiu, ką man sakė močiutė, - šyptels Irūna. - Su tuo Marium Jampolskiu taip gražiai atrodot, kodėl nedraugaujat?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų