REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje vienkartinių transporto bilietų kai kuriose prekybos vietose trūksta ne dėl to, kad SĮ „Susisiekimo paslaugos“ buvo sumažinusios vienkartinių transporto bilietų kiekius „Lietuvos spaudos“ tinklui, o dėl to, jog „Lietuvos spauda“ nevykdo įsipareigojimų, teigia Vilniaus valdžia.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip informuoja Vilniaus miesto savivaldybė, sostinės vicemeras Romas Adomavičius ketvirtadienį susitiko su „Lietuvos spaudos“ ir „Susisiekimo paslaugų“ vadovais dėl spaudoje pasirodžiusios informacijos, kad Vilniuje esančiuose kioskuose nėra pakankamo vienkartinių bilietų kiekio.

REKLAMA

„Vilniuje esančius kioskus patikrinome sausio 22 dieną. Iš 111 kioskų daugiau nei 80 proc. neturėjo pakankamo kiekio vienkartinių bilietų, labiausiai trūko bilietų su nuolaidomis. Nors šiuo metu „Susisiekimo paslaugos“ sandėliuose turi pakankamus bilietų kiekius, tačiau „Lietuvos spauda“ atsisako už juos mokėti ir netiekia savo kioskų tinklui, nors pagal sutartį privalo tą daryti“, – sako vicemeras.

„Lietuvos spaudos“ vadovai įpareigoti vykdyti sutarties su „Susisiekimo paslaugomis“ reikalavimus ir papildyti kioskus reikalingais vienkartinių bilietų kiekiais.

Sostinės savivaldybės duomenimis, Vilniuje per dieną vidutiniškai parduodama vienkartinių bilietų už beveik 100 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų